[Foto’s] De Treffers nadert koppositie na winst op Hercules

De Treffers heeft zondagmiddag drie punten weten te bemachtigen. De roodzwarten waren in eigen huis te sterk voor Hercules: 4-1.


Jean Black wist zondag opnieuw het net te vinden. Foto en rechten: Jan Peters.

Van de laatste 13 wedstrijden heeft De Treffers er maar liefst 10 gewonnen (10-2-1).

De beginfase was voor De Treffers. De ploeg was in de aanval en kwam na 11 minuten spelen op voorsprong. Het doelpunt werd echter wel gemaakt door een speler van Hercules: Kevin Ligtermoet werkte de bal in eigen doel. Hercules liet zich in het verdere verloop van de eerste helft meer zien, maar tot grote kansen voor de gasten leidde dit niet.

Al snel na de thee waren er twee doelpunten te noteren. Hercules kwam in de 47e minuut op gelijke hoogte door een treffer van Roy Kelder. Dit was verdiend, maar nog voordat de uitploeg kon denken aan een eventuele voorsprong lag de bal er aan de andere kant weer in; Charles Kazlauskas scoorde na 48 minuten de 2-1. Qua niveau was het zondag niet best, maar het bleef nog wel even spannend op Zuid.

Twintig minuten later was die spanning verdwenen. De Treffers kon na 65 minuten via Jean Black profiteren van een fout bij Hercules. De aanvaller zette de Groesbekers op een ruimere voorsprong. Het was zijn tweede doelpunt in de drie wedstrijden sinds zijn rentree. Toen Kazlauskas er drie minuten later op aangeven van Robert Mutzers 4-1 van maakte was de wedstrijd definitief gespeeld.

De mannen van Zuid staan met 38 punten tweede in de zondagtopklasse, één punt achter AFC. AFC heeft echter wel één wedstrijd meer gespeeld. Concurrenten Koninklijke HFC, TEC en WKE verspeelden punten, zij hebben er nu respectievelijk 37, 36 en 35. Laatstgenoemde ploeg zit nog in de competitie omdat de club uit Emmen in hoger beroep is gegaan tegen het eerder uitgesproken faillissement.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Geweldig mannen gaat lekker . Word super spannend daarboven.

wpDiscuz