[3D] Jeugdig Groesbeekse Boys verzuimt te winnen

Groesbeekse Boys, met drie A-jeugdspelers in de gelederen, moest het afgelopen zondag opnemen tegen VDZ.

Groesbeekse_Boys_2012

In een zeer goede eerste helft verzuimde het team van Camiel Jager het overwicht in doelpunten uit te drukken. Gaandeweg de tweede helft kregen de Arnhemers meer grip op de wedstrijd. Uiteindelijk verloor Groesbeekse Boys de wedstrijd teleurstellend met 3-1.

Groesbeekse Boys was gedurende een groot deel van de wedstrijd dominant. A-junior Jesse Peters wist na enkele minuten de eerste grote kans, na een voorzet van Thomas Cillessen, niet te verzilveren. Daarna volgden diverse kansen. Opnieuw Jesse Peters en Sander Bisseling waren niet trefzeker en Joris Bons zag zijn vrije trap op de lat eindigen. VDZ daarentegen kwam maar sporadisch in de buurt van Groesbeekse Boys doelman Jeffrey Hoogenbosch. Rick Hubers werkte een voorzet van de doellijn.

Ook aan het begin van de tweede helft bleef Groesbeekse Boys druk zetten op de Arnhemse gastheren. Sander Bisseling was dicht bij een treffer. Zijn kopbal eindigde op de lat. Na 65 minuten voetballen kantelde de wedstrijd. Na foutief uitverdedigen scoorde een VDZ aanvaller met een schot van afstand. Tien minuten voor het einde bracht A-junior Bram de Bruin de gelijkmaker op het scorebord. Hij schoot, na goed terugleggen van Marciano Bons, van afstand binnen.

Beide ploegen bleven voor de overwinning gaan. In de slotminuut counterde VDZ naar de 2-1 en in blessuretijd bracht het aan alle onzekerheid een einde. Uit een corner werd de 3-1 binnen gewerkt. Door de verliespartij blijft Groesbeekse Boys aan de staart van de middengroep hangen. Om uit de greep van de onderste teams te blijven zullen er in de komende wedstrijden weer punten binnen gehaald moeten worden.

De eerste mogelijkheid hiervoor is zondag 6 maart. Op eigen sportpark komt ONA ’53 op bezoek. Voor deze ploeg staan dezelfde belangen op het spel. Met Groesbeekse Boys wordt dezelfde positie op de ranglijst gedeeld. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Jeugdig Groesbeekse Boys verzuimt te winnen

Reageren is niet toegestaan.