[Foto’s] De Treffers diep in blessuretijd onderuit

De Treffers heeft zondagmiddag verloren van EVV. De Groesbekers konden bij winst de koppositie in de zondagtopklasse van AFC overnemen, maar verloren op eigen veld met 1-2.


EVV speelde een halfuur met 10 man, maar won uiteindelijk de wedstrijd. Foto en rechten: Jan Peters.

EVV stond na één uur spelen met 10 man op het veld (Mike Verheyen kreeg rood na een stevige overtreding) maar wist de wedstrijd toch naar zich toe te trekken. Het beslissende doelpunt viel in de 95e minuut: Jeroen Evelein scoorde.

De thuisploeg kwam na 15 minuten nog wel op voorsprong door een doelpunt van Coen Maertzdorf. Lang konden de mannen van Zuid hier niet van genieten want na 25 minuten tekende Rick Geenen de gelijkmaker aan. De gasten hadden tot op dat moment nog niet veel kansen gekregen. De Treffers kreeg tot aan de rode kaart nog wel scoringsmogelijkheden, maar wisten deze niet te verzilveren. Met één man meer waren de kansen schaars en sloeg EVV uiteindelijk toe.

Koninklijke HFC wist van TEC te winnen en is koploper, De Treffers staat derde.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Christiaan

Deze wedstrijd hadden ze gewoon winnend moeten afsluiten. Dan stonden ze bovenaan. Erg slecht maar wel jammer.

Andere Peter

Als je zo speelt en nog wel met een man meer, dan verdien je het niet om koploper te zijn. EVV heeft het slim gespeeld.

Snikkel

Was nie veul soeps.

Realist

Arrogantie ten top, nou t even lekker loopt denken dat je dit varkentje wel even kan wassen. Gefeliciteerd EVV!

henk

Jammer, maar wedstrijden tegen EVV lopen meestal niet zo goed af voor de Treffers. Neemt niet weg dat ze wel een grote kans hebben laten liggen om de kop over te nemen. Het staat nu nog allemaal zo dicht bij elkaar dat het elke week stuivertje wisselen kan worden en zelf plek 7 kan nog kampioen worden.
2 keer verliezen in een paar dagen moeten ze maar weer snel vergeten en de boel weer scherp krijgen voor het volgende duel.

wpDiscuz