EK-kwalificatie Oranje onder 19 in Groesbeek

Op Sportpark Zuid strijdt het Nederlands Elftal onder 19 voor een ticket naar het EK dat in Duitsland plaatsvindt in juli dit jaar.

In het weekend van Pasen vindt de eliteronde van het kwalificatietoernooi plaats. De deelnemers aan het toernooi zijn Nederland, Oekraïne en Polen. Hoewel bondstrainer Aaron Winter zijn selectie nog niet bekend heeft gemaakt, is één ding zeker: het toernooi biedt de mogelijkheid om veel talenten van dichtbij in actie te zien, waaronder landelijk – van de Eredivisie – en soms zelfs internationaal bekende gezichten.

Het programma ziet er als volgt uit

• Op donderdag 24 maart speelt Nederland tegen Oekraine. Aanvang: 19:00 uur.
• Op dinsdag 29 maart treffen Nederland en Polen elkaar om 19:30.
• 26 maart staat Oekraïne tegen Polen op het programma. Aanvang 13:00 uur.

De wedstrijden worden gespeeld op Sportpark Zuid, Nijerf 1, 6562 KW Groesbeek

Erbij zijn?

Wie van nabij de grootste jeugd voetbaltalenten die Nederland kent in actie wil zien kan kaarten bestellen via [email protected]. Onder vermelding van naam, adres, gewenste wedstrijd en aantal kaarten.

De prijs bedraagt € 3,- per persoon, groepen vanaf 10 personen betalen € 2,- per persoon.

Voor meer informatie ga naar: www.detreffers.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
zuid

Slim bekeken
De mooiste accommodatie van Groesbeek

Met dank aan onder meer mijn centen. Bedankt gemeenteraad en Treffers wethouders. O ja en Oosterpoort. Ps verantwoordelijke van toen is nu hoofd financiën van de Treffers. Alweer toeval!
En nee ik ben geen supporter van een club maar gewoon een kritische GROESBEKER.

Henk

Hoeveel heb jij er dan voor moeten neer leggen? Ik lees heel vaak zulke opmerkingen maar ben weleens benieuwd wat we dan daadwerkelijk er voor betaald hebben per inwoner. En het maakt mij niet uit voor welk object.

noord is mooier

echt niet dus, germania heeft een veel mooiere ligging.

henk

Ik ben Treffers fan en kom van de stekkenberg. Ik moet bekennen sportpark noord ligt er toch ook wel heel mooi bij. Treffers accommodatie is op en top in orde, maar helaas ligt die woonwijk wel echt dicht tegen het hoofdveld. Doet een beetje stads aan. Bij Germania hadden ze iets heel moois kunnen maken van de kuul. Jammer dat dat veld nu meer bij de crossbaan is betrokken. Maar waar je ook speelt, als je maar schik hebt en de 3de helft is heel belangrijk.

voetbalfan

henk , dat vind ik ook .
ik ben dvsg man en mijn maakt het niet uit waar gevoetbald wordt.
ik ga voor het voetbal waar dan ook en kijk eigenlijk niet naar de ligging of hoe mooi het er uit zit voor mijn is de wedstrijd belangrijker .

wpDiscuz