Drie mannen starten in Turijn voor Giroesbeek 2016

Tien dagen fietsen, tien dagen afzien. Grenzen verkennen, grenzen overschrijden. Over hoge passen en door diepe dalen. Tim Davits, Wim Houben en Henk Horstink fietsen eerst door Italië, Frankrijk en België voordat zij in de buurt van Eindhoven ons land binnenfietsen.

Giroesbeek_logo_2016-DGB

Samen met chauffeur volgwagen Lucie Godschalk en ondersteuning van Piet Visser vanuit Groesbeek gaan zij op 28 april 2016 van start op de Corso Bolzano in Turijn. Op de laatste dag, het is dan 7 mei 2016, fietst het drietal om 08:00 uur weg vanaf Veldhoven. Wie wil, mag meefietsen. Een kleine 80 kilometer naar Groesbeek. Vanaf Grave wordt men geëscorteerd door militaire voertuigen en de finish ligt op de Pannenstraat. Als je wil kun je deze laatste etappe meefietsen vanaf Veldhoven of Grave.

“Omdat we deze tocht ook opgezet hebben om een goed doel te ondersteunen hebben we een crowdfundingactie opgezet, laat Wim Houben weten. “Al het geld wat opgehaald wordt gaat naar het buurtwerk van welzijnswerk Groesbeek/Berg en Dal. Dit om de inloopruimten die in de hele gemeente opgezet zijn te ondersteunen. Zodat een buurt een buurt kan blijven”.


Het gemeentehuis in Groesbeek kleurt roze in verband met de Giro-doorkomst. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Steunt u dit doel, gaat u dan naar www.worldofcrowdfunding.com/giroesbeek2016. Hier kunt u een bijdrage leveren. Dit geld gaat na afloop van de actie in zijn geheel naar Welzijnswerk Berg en Dal. “De tocht betalen we zelf, we gaan NIET van uw geld op vakantie!”, benadrukken de initiatiefnemers.

Na de 10-daagse tocht gaan de beentjes omhoog, nagenieten van de tocht en genieten van de echte Giro d’Italia-renners die Groesbeek gaan aandoen. “We hebben er zin in!”.

Giroesbeek wordt gesponsord door Bikelife Sjef van Bergen, Rikkenbouw en Autobedrijf Müskens BV.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Drie mannen starten in Turijn voor Giroesbeek 2016

Reageren is niet toegestaan.