Open Dubbeltoernooi 2016 bij TV Groesbeek

Afgelopen week vond het 2e Open Dubbeltoernooi bij Tennisvereniging Groesbeek plaats.

Open_Tennis_Groesbeek_2016

Alle spelers die hieraan mee deden zijn afkomstig uit de regio Groesbeek. Het toernooi was prima bezet qua aantal (170 spelers) en speelsterkte (KNLTB niveau 3 t/m 8) hetgeen geresulteerd heeft in 162 leuke en vaak ook spannende wedstrijden. Ondanks dat de wedstrijden de eerste dagen soms zijn gespeeld in wat regenachtig weer, is de organisatie de weergoden meer dan dankbaar. Met name de wedstrijden in het finaleweekend zijn gespeeld op een weliswaar frisjes, maar zonovergoten tenniscomplex.

De toernooiorganisatie had zich voorafgaand aan het evenement niet alleen tot doel gesteld om een sportief evenement te organiseren, maar gezelligheid en reuring op het tenniscomplex stonden ook hoog in het vaandel. Er was dan ook gezorgd voor lekker eten en drinken in de kantine, een loterij met prijzen beschikbaar gesteld door ondernemers uit de regio, warme dekens voor de toeschouwers om ook in de schaduw en in de avonduren de wedstrijden te bekijken en paraplu’s voor de momenten dat er toch wat nattigheid naar beneden kwam. Na afloop van de prijsuitreiking nam een toeschouwer spontaan het woord om de organisatie te bedanken voor de leuke dagen. Dit was voor de toernooiorganisatie het mooiste compliment dat ze kon krijgen.

Een tennistoernooi levert normaal gesproken winnaars en verliezers op, maar door het fanatisme en sportiviteit van de deelnemers op de banen, de gemoedelijkheid en gezelligheid van spelers en toeschouwers rondom de banen. heeft dit toernooi eigenlijk alleen maar winnaars opgeleverd. Kortom, het 2e open dubbeltoernooi 2016 in Groesbeek was een geslaagd evenement dat de komende jaren ongetwijfeld zijn vervolg gaat krijgen, zodat de peuter op de foto hopelijk ook de kans gaat krijgen om mee te doen….

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Open Dubbeltoernooi 2016 bij TV Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.