De Treffers verspeelt nieuwe kans op koppositie

HAAKSBERGEN – De Treffers heeft zondag voor de tweede week op rij een kans gekregen om koploper in de zondagtopklasse te worden. In Haaksbergen werd het echter 0-0 tegen HSC ’21, waardoor de Groesbekers voorlopig nog 3e staan.

detreffers

De gasten hadden in het eerste bedrijf een klein overwicht, maar grote mogelijkheden waren er niet. Het waren juist de uitvallen van HSC ’21 die voor gevaar zorgden. In de tweede helft bleef het spel op en neer golven, ontbrak het niet aan felheid, maar wel aan kansen. De 0-0 eindstand was dan ook een logische.

WKE is deze week uit de competitie genomen vanwege een faillissement. De resultaten tegen de club uit Emmen kwamen daarmee te vervallen. De Treffers en TEC profiteerden hiervan en hadden na de wijziging in de stand de minste verliespunten; de ploegen hebben namelijk één wedstrijd minder gespeeld dan koploper Koninklijke HFC. Deze koploper liet zondagmiddag punten liggen in Sneek (2-2), maar De Treffers maakte hier niet optimaal gebruik van. TEC wel (1-0 winst tegen HBS) en is daarmee de nieuwe nummer 1 in de zondagtopklasse met 38 punten. De Treffers heeft er 36.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
zuid
ik weet het EVV en HSC21 zijn altijd wel de clubs waar we punten laten liggen. Maar met dit elftal moet je hier wel van winnen. Hoeveel kansen hebben we nog nodig om bovenaan te staan of zijn we toch net niet goed genoeg? Het laatste begint er op te lijken. Begin heel veel punten verloren, prima laatste weken van het jaar gehad, maar nu na de winterstop toch weer punten laten liggen. Kom op daar op zuid. Wordt weer tijd om 3 punten te gaan pakken. Nu speelt de KNVB ook wel een vies spelletje door geen uitspraak te… Lees meer »
B.A.M.

Ik weet niet of je de beelden hebt bekeken zuid maar als je op deze manier zo overduidelijk en bewust een elleboogstoot uitdeelt dan verdien je gewoon om helemaal niet meer te mogen voetballen en mag je blij zijn met “maar” 8 wedstrijden. Daar past het woordje competitievervalsing niet in thuis want dit heeft deze malloot helemaal aan zichzelf te danken.

wit zwarte piet

@B.A.M.
hoeveel ”elleboogstoten” deel jij wekelijks uit op deze site?
Misselijk mannetje!

zuid
Ja ik heb de beelden achteraf gezien, want op dat moment leek het wel mee te vallen. En ja hij sloeg, en ja daar hoort een schorsing bij. Maar nee geen 8 wedstrijden en als je beroep aantekent dan hoor je daar als KNVB wel op te reageren. Er worden wekelijks zulke bewegingen gemaakt zowel op het hoogste als het laagste niveau. En er wordt door de knvb met 2 verschillende brillen gekeken en in dit geval hebben ze de ogen gesloten dus benadeel je een elftal en een speler. Sommige clubs hebben betere contacten bij de KNVB en zien… Lees meer »
Andere Peter

De beelden zijn overduidelijk. Daarnaast is Deze speler is een recidivist, daar staat hij bekend om. Dat is de reden voor deze terechte zware schorsing. Dat de KNVB niet reageert, heeft waarschijnlijk te maken met de drukte in deze beroepskwesties.

Antoon

Ha ha ZUID ik heb spijt met je !! Foei KNVB

Antoon

En andere hebben betere contacten bij de gemeente !

zuid
iedereen heeft contacten bij de gemeente. Waar breng jij je grof afval heen?? Ik ook hoor en het maakt mij niet uit dat hij sponsor is van. En heerlijk toch dat een gemeente zich zo inzet om de jeugd te laten sporten en de toeschouwers te laten genieten van een prachtig complex. Iedere vereniging, pakt zijn graantje wel ergens mee. Spijt hoef je niet te hebben met mij. Ook zonder Meeuwsen komen we waarschijnlijk wel bij de laatste 7 en wie weet wel afsluitend met een kampioenschap. Dat hebben we ook geflikt toen de topklasse werd ingevoerd en we dus… Lees meer »
Antoon

Ha ha ha ha droom maar lekker verder !,

B.A.M.

Met je eens Peter. Overduidelijk opzettelijk en terechte schorsing van 8 wedstrijden. Vooral omdat hij op beeld ook nog verklaard dat hij zijn arm niet zo hoog had en het ontkende

wpDiscuz