[3D] Zakelijke overwinning Groesbeekse Boys

GROESBEEK – Groesbeekse Boys moest afgelopen zondag op eigen sportpark Breedeweg aantreden tegen ONA ’53 uit Wageningen.

GBB-ONA 06-03-16

Beide teams stonden voorafgaand aan de wedstrijd op gelijke hoogte. In een weinig hoogstaande wedstrijd wist het team uit Breedweg met 2-1 van de gasten te winnen waardoor zij nu op de achtste positie staan.

In de eerste helft ontbrak bij teams de echte spirit. Groesbeekse Boys speelde de bal rond warbij de gasten geduldig afwachtten. Het duurde een half uur voordat de eerste doelkans genoteerd kon worden. Sander Bisseling schoot een voorzet van Joris Bons naast. De bezoekers creƫerden tien minuten later een eerste kans welke direct een doelpunt opleverde. Elia Palermo schoot de 0-1 binnen. Nog voor rust kwam Groesbeekse Boys op gelijke hoogte. Nadat een schot van Luuk Wijnhoven tot corner verwerkt werd kopte Rens Hubers de inzet van Joris Bons hard binnen.

Na rust was Groesbeekse Boys de bovenliggende partij en had controle op de wedstrijd. Direct na de thee had A-junior Jesse Peters de marge kunnen vergroten. Zijn inzet eindigde echter op de paal. Ook Gijs Rikken had het geluk niet aan zijn zijde en zag zijn schot boven op de lat belanden. Na tachtig minuten voetballen kwam Groesbeekse Boys verdiend op voorsprong. Thomas Cillessen werkte de bal na een scrimmage voor het doel uiteindelijk binnen. In het restant van de wedstrijd zagen Marciano Bons en Sander Bisseling hun inzet van dichtbij naast gaan. Tegenstander ONA wist het Groesbeekse Boys doelman Jeffrey Hoogenbosch in de tweede helft daarentegen niet moeilijk te maken waardoor de drie punten op sportpark Breedeweg bleven.

Groesbeekse Boys speelt zondag 13 maart een wedstrijd tegen koploper Spero. De wedstrijd in Elst begint om 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Rens Hubers, Robert Klaassen, Rick Hubers, Gijs Rikken; Bram Rikken, Joris
Bons (Marciano Bons), Luuk Wijnhoven (Kevin Jacobs); Thomas Cillessen, Sander Bisseling, Jesse Peters.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Zakelijke overwinning Groesbeekse Boys

Reageren is niet toegestaan.