Achilles ’29 moet buigen voor laagvlieger Almere City

GROESBEEK – Achilles ’29 heeft vrijdag in eigen huis van Almere City verloren. De Groesbekers gingen met 1-3 onderuit tegen de ploeg van trainer Jack de Gier.

logo Achilles'29 (transparant)

De eerste kans was binnen één minuut voor Achilles ’29, maar het eerste doelpunt van de wedstrijd viel aan de andere kant. Na 10 minuten opende Ricardo Kip namens de uitploeg de score. Voor rust kon Achilles ’29 niet echt gevaarlijk worden en Almere City zag kansen van Soufyan Ahannach en Pelle van Amersfoort niet omgezet worden in doelpunten.

Ahannach was vijf minuten na rust wél trefzeker. Hij beloonde zijn eigen solo met een treffer en zette de gasten op een 0-2 voorsprong. Toen Kip een kwartier later zijn tweede van de avond maakte en de derde voor Almere City was de wedstrijd definitief beslist. Een rode kaart van Gaston Salasiwa (tweemaal geel) na 68 minuten veranderde daar niets aan.

Achilles ’29 speelde niet goed en kreeg daardoor lange tijd ook amper mogelijkheden om iets terug te doen. Tien minuten voor tijd viel toch nog de eretreffer aan Groesbeekse zijde; Jop van Steen schoot de bal tegen de touwen, maar meer zat er vrijdag niet in. Achilles ’29 heeft 34 punten uit 28 wedstrijden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Bram

Achilles zal ook altijd een laagvlieger blijven…………

Harmen

Als jij beziet waar Achilles jaren geleden stond en dat afzet naar de huidige positie is dat gewoon knap. Diverse clubs zijn failliet gegaan of verkeren in zwaar weer. Achilles doet het ook op sportief gebied relatief goed. Ik ben niet specifiek fan van Achilles maar vind het een hele prestatie voor een club uit ons mooie Groesbeek.

Tinus

Achilles moet buigen voor laagvlieger Almere City ????, Eerst zelf presteren en laten zien dat je beter bent.

Typisch weer zo’n overmoedige reactie met weinig respect voor anderen

Als treffersfan vind ik dat achilles het goed doet , als ze winnen hoor je niemand verliezen ze komen die zeikzakken weer met hun reacties

Willy

wim ik ben het eens met je, maar het zijn toch meestal de zelfde zeikzakken denk ik .

wpDiscuz