[Foto’s] T.E.C wint in topper van De Treffers

GROESBEEK – De Treffers heeft zondagmiddag op eigen veld verloren. Koploper T.E.C uit Tiel was met 1-2 te sterk voor de mannen van Zuid.


Foto en rechten: Jan Peters.

Beide ploegen toonden zondagmiddag de nodige inzet. T.E.C was in de beginfase wel de bovenliggende partij en drukte dat na 20 minuten uit in een doelpunt. Kurtley de Windt tekende de openingstreffer aan en zette de gasten uit Tiel op een 0-1 voorsprong. De Treffers werd na dat doelpunt beduidend beter en maakte het TEC moeilijk, maar kon niet voorkomen dat Mohammed Nouri de Tielse voorsprong vijf minuten voor rust verdubbelde. De Windt was niet veel later dicht bij de 0-3.

Hoewel De Treffers goed uit de kleedkamers kwam, had T.E.C de wedstrijd zes minuten na rust in het slot moeten gooien. Meerdere TEC-spelers mochten, na een fout in de defensie van de Groesbekers, vrij doorlopen op De Treffers-doelman Niels Kornelis. Zij verzilverden deze kans echter niet. De Treffers ging nadrukkelijk op zoek naar de aansluitingstreffer.

Dit doelpunt viel een kwartier voor tijd, met wat hulp van T.E.C. Erik van Dee werkte de bal namelijk achter zijn eigen doelman. Enkele minuten later moest diezelfde doelman in actie komen op een goede inzet van Ken Leemans. Zo werd het weer spannend op sportpark Zuid. De Treffers deed er in de slotfase alles aan om nog één punt uit het vuur te slepen en T.E.C kon niets anders dan loeren op de counter. De inspanningen van de thuisploeg werden niet meer beloond met de gelijkmaker.

Na een goede reeks (10-2-1 uit 13) zit De Treffers even in een dipje. De roodzwarten behaalden één punt in de laatste drie duels (0-1-2) en zien concurrenten TEC en Koninklijke HFC (41 punten) uitlopen. De mannen van trainer Anton Janssen hebben nu 36 punten uit 21 duels en zakken naar de 6e plaats in de zondagtopklasse.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten



Tags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Antoon

Nu nog Koopzondag even snel (speler) winkelen !! komt goed

Toontje

Helaas ziet het er naar uit dat De Treffers dit ook seizoen net tec-ort komt voor de titel…

Gerben

zoals zo vaak grijpen ze dit seizoen ook weer overal naast.
Ondanks de hoge personele kosten weer een seizoen naar de knoppen en komen de bovenste 7 plaatsen echt in gevaar.

Frans

Op koers stappen gemaakt

henk

slappe hap voetbal het had met de rust wel 0-4 kunnen staan. Zo verdien je het ook niet. Waarom beginnen we toch telkens zo slap aan een wedstrijd. Kom op zeg knallen vanaf minuut 1. Deze selectie had toch al lang en breed zoveel punten los moeten staan. Maar met deze instelling zul je het niet redden. Terecht verloren en nu zit je weer bij het groepje ploegen die voor de eerste 7 gaan. Jammerrrrrrrr

wpDiscuz