[3D] Groesbeekse Boys verliest van koploper

ELST – Groesbeekse Boys heeft in de uitwedstrijd tegen koploper Spero uiteindelijk het onderspit moeten delven.

Groesbeekse_Boys_2012

In de eerste helft ging de strijd gelijk op en wisten beide teams niet te scoren. Na de hervatting kwamen de gastheren gelukkig op voorsprong. Uiteindelijk wist Spero de wedstrijd gemakkelijk uit te spelen. Eindstand 3-0.

Op een zeer hobbelig hoofdveld in Elst beperkten beide teams zich tot hard werken en veel inzet. Mede ook door de straffe wind die diagonaal over het veld waaide was goed voetbal niet mogelijk. Over het gehele veld werden veel persoonlijke duels uitgevochten en om een aanval op te zetten “de lange bal” gehanteerd. Dit leverde Spero al snel een doelpunt op dat wegens buitenspel afgekeurd werd. Voor Groesbeekse Boys kwam alleen Gijs Rikken met een kopbal uit een corner gevaarlijk voor het doel van de Elster doelman.

De harde wind was bij de 1-0 van invloed. Vanuit een corner waaide de bal over de uitkomende Jeffrey Hoogenbosch het doel in. Na een half uur voetballen kwam Groesbeekse Boys ongelukkig op een 2-0 achterstand. Jeffrey Hoogenbosch schoot een teruggespeelde bal weg waarna de bal via een aanstormende Spero aanvaller in het doel verdween. Kort hierop was de strijd definitief gestreden. Groesbeekse Boys moest met tien spelers verder na een rode kaart van Bram Rikken. Hierdoor was het niet meer in staat de Spero verdediging moeilijk te maken. Twintig minuten voor het eindsignaal werd de stand op 3-0 gebracht waarna de wedstrijd als een nachtkaars uitging.

Door de nederlaag is Groesbeekse boys gezakt naar de negende positie. Zondag 20 maart wacht Echteld als tegenstander op sportpark Breedeweg. Met twee punten meer staan zij op de zevende plaats. Aanvang van de wedstrijd is 14.00 uur.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Groesbeekse Boys verliest van koploper

Reageren is niet toegestaan.