Nederlaag Achilles ’29 in Emmen

EMMEN – Achilles ’29 heeft maandagavond opnieuw een nederlaag moeten incasseren. Vrijdag werd er op eigen veld van Almere City verloren en drie dagen later was FC Emmen met 3-1 te sterk voor de Groesbekers.

Sportpark de Heikant, thuishaven van Achilles '29. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Sportpark de Heikant, thuishaven van Achilles ’29. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Voor de Heikantbewoners was het de derde nederlaag op rij.

De thuisploeg was veel dreigender, maar Achilles ’29 kreeg in de beginfase van de eerste helft via Boy van Beek nog de beste kans op de openingstreffer. Ook Thijs Hendriks was met een kopbal dichtbij een Groesbeeks doelpunt. Verder waren de mogelijkheden voor FC Emmen, maar doelpunten vielen er in de eerste 45 minuten niet.

Direct na rust wist FC Emmen de kansen wel te verzilveren. In de 46e minuut maakte Raymond Gyasi de 1-0 en tien minuten later stond het via een goed schot van opnieuw Gyasi 2-0. De gasten konden niet veel uitrichten waardoor de overwinning van FC Emmen niet meer in gevaar leek te komen. Dit was na 80 minuten een zekerheid toen Rick ten Voorde de 3-0 aantekende. Kursad Surmeli deed namens Achilles ’29 op mooie wijze nog wel iets terug: 3-1.

Achilles ’29 heeft nu 34 punten uit 29 duels en zakt naar de 14e plaats.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

2de divisie komt steeds dichter bij.

topklassertje

Ja, Henk…..maar niet voor iedere Groesbeeks club.
Gelukkig speelt Achilles’29 volgend gewoon weer in de Jupiler League

toontje

Aanstaande zondag is er weer een
Koopzondag even snel (speler) winkelen !! komt goed

fluitkelje

natuurlijk omdat er niemand kan degraderen.

Andere Peter

Mocht de Treffers niet bij de eerste 7 eindigen, dan wordt de derby tegen (jong) Achilles in ere hersteld.

Piet

@andere Peter. Maak je geen zorgen. De Treffers komt wel bij de eerste 7. Jong Achilles is toch dat elftal dat pijn doet aan je ogen. Wekelijks afgedroogd wordt zoals deze week met 7-0 in Almere?? Zou ik trots op zijn op dat stelletje buitenlanders….

Andere Peter

Het is het eerste jaar van jong Achilles, dat wordt vanzelf beter. Eens kijken hoe het de Treffers zal vergaan in het eerste jaar van de nieuwe divisie? Maar eerst even jvc verslaan!

Marscha

Momenteel bakt treffers1 er helemaal niets meer van. Achilles1 speelt op een beduidend hoger niveau. Onthoud dat goed. Als treffers1 nu in de Jupiler leave speelt worden ze laatste. Niet dat ik ze dat gun maar het is wel de realiteit in de voetbalwereld waarin wij nu leven.

Marcha twee keer verliezen sta je ook onder aan , schouten vertrokken dus gaat goed met rvc

wpDiscuz