[3D] Groesbeekse Boys met ruime cijfers langs Echteld

GROESBEEK-BREEDEWEG – Tegenstander vv Echteld staat te boek als een lastige tegenstander voor Groesbeekse Boys. Dit keer was het anders.

Groesbeekse_Boys_2012

Op sportpark Breedeweg had de geel-zwarte formatie geen enkele moeite met deze tegenstander die één positie hoger op de ranglijst stond. De rust werd met een comfortabele 4-0 stand bereikt. Op overtuigende wijze werd uiteindelijk met 5-0 gewonnen waardoor Groesbeekse Boys de ploeg uit Echteld gepasseerd is.

Na zes minuten voetballen al kwam Groesbeekse Boys op voorsprong. Joris Bons krulde een direct genomen vrije trap van afstand in de bovenhoek. Zes minuten later lag de tweede achter de Echteld-doelman. Uiteindelijk was het Marciano Bons die scoorde na een goede onderschepping van Rens Hubers. Weer zes minuten later was het opnieuw Marciano Bons die beheerst zijn tweede binnen schoot. Ditmaal na voorbereidend werk van Joris Bons en Gijs Rikken. Nadat Bram de Bruin, Joris Bons en Marciano Bons hun inzetten naast zagen gaan werd het voor rust nog 4-0. Marciano Bons werd in het strafschop gebied gevloerd waarna Joris Bons de penalty vakkundig benutte.

Hoewel Echteld in de tweede helft meer druk probeerde te zetten wist het net als in de eerste helft weinig uitgespeelde kansen te creëren. Eigenlijk viel er maar één echte kans te noteren. Vanuit een voorzet kopte de spits naast. Ook Bram de Bruin was dicht bij een doelpunt. Nadat hij de keeper omspeeld had verdween zijn lob maar net naast het doel. De 5-0 kwam op naam van Teun de Jong die zijn debuut met een fraaie treffer bekroonde. Hij volleerde een voorzet van Marciano Bons hard in het doel.

Door de overwinning lijkt Groesbeekse Boys definitief afstand genomen te hebben van de onderste regionen. Bij een goed resultaat in de komende wedstrijden kan het zelfs nog een rol gaan spelen in de strijd om de derde periodetitel. Het aankomende Paasweekend staat er geen wedstrijd op het programma. Zondag 3 april reist Groesbeekse Boys af naar Ede. Om 14.00 uur wacht daar de wedstrijd tegen Fortissimo.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Rens Hubers, Robert Klaassen, Rick Hubers, Gijs Rikken; Joris Bons, Luuk Wijnhoven, Thom Jochoms (Teun de Jong); Thomas Cillessen (Jesse Peters), Marciano Bons, Bram de Bruin (Ronnie van Rens).

Klik hier voor de stand van zaken in de derde klasse D

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Marciane topper!

wpDiscuz