Vijfde nederlaag op rij voor Achilles ’29

GROESBEEK – Achilles ’29 heeft vrijdagavond op sportpark De Heikant in Groesbeek verloren. Telstar was met 1-3 te sterk voor de mannen van trainer Eric Meijers.

Sportpark de Heikant, thuishaven van Achilles '29. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Sportpark de Heikant, thuishaven van Achilles ’29. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Het duel in Groesbeek begon met één minuut stilte. Dit had alles te maken met het overlijden van Johan Cruijff.

Echt veel grote kansen waren er in de eerste helft niet te noteren. Achilles ’29 had er een middels een vrije trap van Kursad Surmeli, maar de Telstar-doelman kon een doelpunt voorkomen. De gasten scoorden na een halfuur spelen de openingstreffer. Fabian Serrarens kon profiteren van een slecht weggewerkte bal: 0-1. Zowel Achilles ’29-speler Mehmet Dingil als opnieuw Serrarens kregen nog mogelijkheden om te scoren, maar de 0-1 stand bleef tot aan de thee ongewijzigd.

Mo Anjane maakte er snel na rust 0-2 van. Hij schoot de bal met de buitenkant van zijn linkervoet onder Achilles ’29-sluitpost Leon ter Wielen door. Beide ploegen hadden hun gevaarlijke momenten. De thuisploeg probeerde daarmee de aansluitingstreffer te scoren terwijl Telstar aan alle onzekerheid een einde wilde maken. Dat laatste gebeurde na 70 minuten toen Serrarens vanaf elfmeter mocht aanleggen en geen fout maakte. Brain Boogers maakte er tien minuten voor tijd op aangeven van Freek Thoone nog 1-3 van.

De nederlaag, alweer de vijfde op rij, zorgt ervoor dat Achilles ’29 één plaats zakt op de ranglijst en nu 16e staat. De ploeg stond iets meer dan een maand geleden nog 9e. Aan het puntenaantal is sindsdien niets meer veranderd.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

ha, ha 1 april

Word tijd dat die Chinees met 5 miljoen over de brug komt.

Freddy

Wim Jou reacties en onzin en pijn !! vind ik mooier dan die 5 miljoen van die chinees

Freddy stumpert hahaha

Jantje

Groesbeeks trots…

Ach.Ger.Dvsg.RoWi

Maar dan wel een klein gedeelte van Groesbeek.

wpDiscuz