[Foto’s] De Treffers houdt punten op Zuid

GROESBEEK – De Treffers heeft zondag na een slechte reeks van vier duels weer een wedstrijd gewonnen. Op Sportpark Zuid in Groesbeek versloegen de roodzwarten OJC Rosmalen met 2-0.


Meeuwsen was zondag goed voor beide doelpunten van De Treffers. Foto en rechten: Jan Peters.

In de vier voorgaande duels haalden de mannen van Zuid slechts één punt. Na zondag komen daar dankzij twee doelpunten van Wesley Meeuwsen drie punten bij. De clubtopscorer heeft er een schorsing van acht duels op zitten.

OJC Rosmalen stond al na 10 minuten met één man minder op het veld omdat doelman Paul van den Elzen rood zag. De Treffers kreeg een penalty die door Meeuwsen werd benut. De beslissing in het duel viel laat: Meeuwsen maakte er na 78 minuten 2-0 van.

Het blijft met nog 5 duels te gaan spannend in de zondagtopklasse. De Treffers staat nu 6e met 39 punten uit 23 wedstrijden. Het verschil tussen de nummers 2 en 8 bedraagt vijf punten (42 om 37). FC Lienden is koploper met 45 punten.


Foto’s met dank aan Jan Peters.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] De Treffers houdt punten op Zuid

Reageren is niet toegestaan.