[3D] Groesbeekse Boys eenvoudig langs Fortissimo

EDE – Op bezoek bij hekkensluiter Fortissimo had Groesbeekse Boys uiteindelijk weinig moeite om de overwinning binnen te halen.

FORGBB_0304-DGB

Na een 1-1 ruststand stond er een 1-5 eindstand op het scorebord. De tweede wedstrijd op rij waarbij vijf keer het doel van de tegenstander gevonden werd. Door deze resultaten staat de ploeg uit Groesbeek-Breedeweg op de achtste plaats.

Al snel kwam Groesbeekse Boys op een 0-1 voorsprong. Joris Bons benutte een toegewezen strafschop. Hoewel de geel-zwarte formatie daarna een veldoverwicht behield wist het geen doelkansen te creƫren. De gastheren uit Ede kwamen voor de thee op gelijke hoogte. Jamal Bendadi krulde een direct genomen vrije trap vakkundig achter doelman Jeffrey Hoogenbosch.

Na de rust kwam Groesbeekse Boys snel weer op voorsprong. Ditmaal was het Thomas Cillessen die vanuit een scrimmage voor het doel succesvol was. Joris Bons scoorde kort daarop zijn tweede van de middag. Na een dieptepass van Rick Hubers schoof hij de bal onder de uitkomende Fortissimo doelman door. Na een uur voetballen was de strijd definitief gestreden. Opnieuw Joris Bons scoorde de 1-4 vanuit een strafschop. Tien minuten voor het eindsignaal kwam de 1-5 eindstand op het scorebord. Bram de Bruin werd de diepte ingestuurd. Daarbij hield hij overzicht en stelde de meelopende Maarten v.d. Burgt in staat van dichtbij de bal simpel binnen te schuiven.

Groesbeekse Boys staat inmiddels op een veilige plaats in de middenmoot van de competitie. Wel speelt het nog een rol van betekenis in de strijd om de derde periodetitel. Bij goede resultaten in de komende vijf wedstrijden kan het slot van de competitie nog een mooi einde krijgen. De eerstvolgende wedstrijd is zondag 10 april. Op sportpark Breedeweg komt Eldenia op bezoek. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Rens Hubers, Robert Klaassen, Rick Hubers, Gijs Rikken; Joris Bons (Maarten v.d. Burgt), Luuk Wijnhoven (Bram Rikken), Thom Jochoms; Thomas Cillessen, Marciano Bons, Bram de Bruin.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Groesbeekse Boys eenvoudig langs Fortissimo

Reageren is niet toegestaan.