Loop de Vierdaagse voor het Helen Dowling Instituut

NIJMEGEN/GROESBEEK – Van 19 juli 2016 tot en met 22 juli 2016 vindt de 100e editie van de Nijmeegse Vierdaagse plaats.

Vierdaagse_2015_HDI-DGB

Er zijn veel deelnemers die deze sportieve prestatie combineren met het steunen van een goed doel. Zo kan er ook voor het Helen Dowling Instituut (HDI) gelopen worden. Met deze steun kunnen zij de beste psychologische zorg blijven bieden aan mensen met kanker en hun naasten.

Deelnemers kunnen zich laten sponsoren door familie, vrienden, collega’s en buren en zamelen een bedrag in van minstens 100 euro. In ruil hiervoor krijgen de deelnemers onder andere een meet & greet met andere lopers bij het HDI in Groesbeek, twee wandelshirts en een sponsorpakketje met handige gadgets. Informatie over aanmelden vind je op www.hdi.nl/vierdaagse.

Vorig jaar was Piet van Ballegooijen één van de Vierdaagselopers die zich liet sponsoren voor het HDI. Ook dit jaar hoopt hij ingeloot te worden om weer een mooi bedrag op te halen. “Ik ben mijn moeder en schoonmoeder verloren aan kanker. Ook mijn vader en een vriend hebben kanker gehad en waren daarna erg moe. Ik heb ze toen niet kunnen overtuigen dat daar iets aan te doen was. Het HDI biedt wél mogelijkheden om daar iets aan te doen. Daarom loop ik de Vierdaagse, zodat het HDI haar werk voort kan zetten.”

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Laat maar waaien

Pff Ik word zo moe van al die zgn maar oncontroleerbare goede doelen. Ik denk dat ik ook maar iets ga verzinnen.

wpDiscuz