[3D] Bloedeloos gelijkspel Groesbeekse Boys

GROESBEEK-BREEDEWEG – Na twee eerdere wedstrijden met grote overwinningen kwam Groesbeekse Boys afgelopen zondag niet verder dan een bloedeloze 0-0 tegen Eldenia.

GBELD-10042016-DGB

Een terechte uitslag met een duidelijke afspiegeling van de wedstrijd. Beide ploegen wisten gedurende 90 minuten geen hoogstaand voetbal te tonen en maar een gering aantal kansen te creëren.

Pas na een kwartier voetballen kwamen beide teams in de buurt van het vijandelijk doel. Joris Bons zag zijn volley naast gaan en Groesbeekse Boys goalie Jeffrey Hoogenbosch bracht redding op een schot van Tim Awater. In het verloop van de eerste helft kwam het Groesbeekse gevaar van buitenspeler Maarten van der Burg. Vanaf de linkerflank behaalde hij enkele keren de achterlijn waarna zijn voorzetten door Marciano Bons en Thomas Cillessen niet binnengewerkt konden worden. Verdediger Rick Hubers leek de Arnhemse bezoekers aan een doelpunt te gaan helpen maar Jeffrey Hoogendoorn plukte zijn te korte terugspeelbal van de voeten van een aanvaller weg.

Na de thee leek er even meer power in de wedstrijd te komen. Luuk Wijnhoven had de pech dat zijn vlammende afstandschot op de binnenkant van de paal eindigde. In de tegenaanval schoot Eldenia aanvaller Jeroen Ramakers in het zijnet. Kort daarop had Groesbeekse Boys het geluk aan haar zijde. Een inzet van Louan Aarts verdween op miraculeuze wijze via de paal in de handen van Jeffrey Hoogenbosch. Daarna verdween de echte spirit weer uit de wedstrijd. In het restant maakten beide teams dan ook geen aanspraak meer op de overwinning.

Zondag 17 april is Groesbeekse Boys vrij. De week erop speelt het een uitwedstrijd tegen Arnhemse Boys dat op de één na laatste positie staat. Als Groesbeekse Boys nog aanspraak wil maken op de derde periodetitel zal deze wedstrijd gewonnen moeten worden. De wedstrijd in Arnhem begint om 14.30 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Robert Klaassen, Ron Bruijsten, Rick Hubers, Gijs Rikken; Joris Bons, Bram Rikken (Luuk Wijnhoven), Thom Jochoms; Thomas Cillessen, Marciano Bons (Stan Janssen), Maarten van der Burg (Bram de Bruin).

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Bloedeloos gelijkspel Groesbeekse Boys

Reageren is niet toegestaan.