Weer nederlaag voor Achilles ’29

GROESBEEK – Achilles ’29 heeft maandagavond opnieuw verloren. Op het eigen sportpark was Helmond Sport met 1-2 te sterk voor de Groesbekers.

logo Achilles'29 (transparant)

Het was alweer de zesde nederlaag in zeven duels (0-1-6).

Achilles ’29 nog wel op voorsprong

De score werd na een kwartier spelen door de thuisploeg geopend. Doelpuntenmaker was Boy van de Beek, die vanaf een meter of 20 raak schoot. Helmond Sport had het hierna even moeilijk, maar na 25 minuten maakte Gyrano Kerk, die Barry Beijer te snel af was, er met een stiftbal 1-1 van.

Rood

De twee doelpuntenmakers kwamen elkaar na een halfuur spelen tegen. Van de Beek probeerde voor de bal te gaan, maar raakte in plaats daarvan Kerk van achter vol op de enkels. Het betekende een rode kaart voor de Achilles ’29-speler waardoor de witzwarten met tien man verder moesten.

Punten naar Helmond

De man-meer situatie leverde in het resterende gedeelte van de eerste helft niet veel meer op voor Helmond Sport. Ook na de thee hadden de gasten moeite met het creëren van kansen en gaf Achilles ’29 niet veel weg. De Heikantbewoners kregen zelfs een goede kans via Mehmet Dingil. In het laatste kwartier werd Helmond Sport weer sterker, had Achilles ’29 zichtbaar meer moeite en konden de mannen van trainer Eric Meijers niet voorkomen dat de ploeg uit Helmond in de 81e minuut op voorsprong kwam. Een bekende, Steven Edwards, maakte de 1-2.

In de laatste minuten van het duel hield Helmond Sport de voorsprong vast. Achilles ’29 blijft 17e in de Jupiler League met nog 3 wedstrijden te gaan. Sparta Rotterdan werd maandag kampioen na winst op Jong Ajax.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 19 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Blaag

Leuk he een beetje onderaan bengelen in de JL

Antoon

Dat klopt blaag is ook niet leuk ,,,,maar eenklasse lager en steeds met twee vingers in de neus kampioen worden is en was ook niet leuk !,

Treffersfan

Dat lijkt me toch echt veel leuker!

Realist

Beter onderin bungelen dan ieder seizoen zeggen dat je voor de titel gaat en dan kei hard falen!

Wie bedoel je?

Piet

Wat heeft jong Achilles vanavond gemaakt?

groesbeker

wat een onzinnige reacties hier, niveau`tje kleuterschool

Danny

Beste Piet, deze uitslag is inderdaad niet goed maar deze domme discussie gaat volgens mij nergens over. O ja, het gaat over de EERSTE elftallen en daar horen de beloftes niet bij. Overigens wonnen de beloften van Achilles thuis met 6-2 van Volendam.

Sprookje

Dat is nou mannenpraat…..3 de helft

Piet

Danny maak er een spreekbeurt over…
Ik vraag alleen wat jong Achilles gemaakt heeft en verwacht een uitslag. Krijg ik heel verhaal waar ik niet om gevraagd heb. Dit gaat inderdaad over Achilles 1 en dus ook niet over Treffers. Want blijkbaar denkt ieder Achilleslid dat een negatieve reactie hier van Zuid komt. Nou dan zal ik jullie uit de droom helpen. Heel Groesbeek ligt dubbel van prestaties, toeschouwersaantallen etc. op de Heikant. Echt niet alleen die paar Treffersmensen.

Danny

Volgens mij overdrijf je nu lichtelijk Piet. Uitslagen heb je sneller gevonden via internet dan dat jij hier in dit forum vraagt om een uitslag. Toch? Althans, ik vind elke uitslag binnen enkele seconden. Daar gebruik je dan ook geen forum voor.

splinter

ikke niet hoor en ja hoor het is steeds zuid met 2 vingers in mn neus kinderachtig als je het nu goed doet maar het is treurig om te zien wat ze klaarspelen .

John

Ik dacht en had gehoopt dat de pijn na een jaar wel zou zakken ? Maar aan de reacties hier te zien !zie ,blaag ,Pietje ,enz ,hebben er waarschijnlijk toch nog verschillende mensen een langere tijd voor nodig hebben om er aan te Wennen dat ze al jaren niet meer in de hoogste klasse voetballen ,,, TIP. nog een jaar op de tong bijten en veel reaties plaatsen , en dan misschien samen het jaar daarop in de hoogste klasse te spellen !!

Bert
En welk niveau is dat dan slimme johnie? Wie speelt er in welke tak op het hoogste niveau? Vertel eens snel voordat ik me blijf vergissen. Volgens mij is het hoogste amateurniveau dat waar de treffers speelt. Dat niveau waar jullie tien jaar lang met 2 vingers in de neus kampioen werden en de overige 8 vingers nog in de rode cijfers zitten? Dat niveau dat jullie wilden ontvluchten om wellicht meer toeschouwers te trekken en wat alleen nog maar minder is geworden (bijna onmogelijk maar het is jullie gelukt)? Dat niveau dat niet toereikend was om de schulden te… Lees meer »
John

Ha ha ha ha ha ha ha ! Dit bedoel ik nu met pijn !, nog een jaartje wachten BERTJE ha ha ha ha h

John

O sorry Bertje ,,,het was slimme Johny ,,,

Bert

Aangezien je feitelijk niets kunt weerleggen, is dit inderdaad de enige juiste manier om te reageren. Beter in jouw geval niet te reageren.

Ps: Vitesse is inmiddels zo ver dat ze het durven toegeven, praat eens met hen. Wellicht is inkrimpen van jullie “stadion” ook wel een idee? Zien de vele kijkers op televisie misschien ook nog eens iemand staan.

In de topklasse deed het inderdaad pijn, dat geeft elke supporter wel toe (toen niet wetende wat eenieder nu weet over toen). Sinds jullie de stap moesten maken hebben we alleen nog maar genoten en gelachen.

Sterkte!

Polder
Beste Bert, het is toch geweldig dat een klein dorp uit Groesbeek vertegenwoordigt is in deJL? Ik ben geen specifiek Achilles fan en kom uit de polder. FC Oss is enkele jaren geleden ook eens gedegradeerd, Fortuna speelde ooit behoorlijk in de ere divisie, Almere deed het ook een periode erg slecht enz. Moeten al deze clubs nu opdoeken een een niveau lager spelen volgens jou? Stel dat dit zou gebeuren dan komen er ook weer andere clubs voor in de plaats die op hun beurt onderaan bungelen.moeten dan ook die clubs weer een competitie lager spelen? Wees verdorie ook… Lees meer »
John

Ha ha ha ha ha die BERT toch !!! Jeuk is erger dan pijn Bert !! Nog een jaartje geduld bertus

wpDiscuz