Achilles ’29 stunt in Eindhoven

EINDHOVEN – Achilles ’29 weet weer wat winnen is. Na zeven duels waarin er niet werd gewonnen (0-1-6) werden er vrijdag wél drie punten gepakt. De witzwarten waren met 0-1 te sterk voor FC Eindhoven, de nummer 4 in de competitie.

Sportpark de Heikant, thuishaven van Achilles '29. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Sportpark de Heikant, thuishaven van Achilles ’29. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De Groesbekers moesten enkele belangrijke spelers missen. Zo konden Thijs Hendriks en Freek Thoone niet meedoen vanwege een blessure en Boy van de Beek was geschorst.

Ondanks de tegenvallers ging de uitploeg wel met een 0-1 stand rusten. Het doelpunt van Barry Beijer in de 29e minuut was overigens wel tegen de verhouding in. FC Eindhoven had tot op dat moment al de nodige kansen om zelf de leiding te nemen om zeep geholpen.

Ook na rust was het niet best aan Groesbeekse zijde, al kon FC Eindhoven ook niet veel potten breken, maar kreeg het nog wel kansen. De mannen van trainer Eric Meijers moesten knokken om de punten mee naar Groesbeek te nemen en trokken uiteindelijk ook aan het langste eind.

Achilles ’29 stijgt weer wat plaatsen op de ranglijst in de Jupiler League. De Heikantbewoners hebben 38 punten uit 34 duels en staan 14e. Er zijn dit seizoen nog 2 wedstrijden te spelen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 22 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Esmond

Mooi resultaat om drie punten van Eindhoven naar Groesbeek mee te nemen. Nu snel feest vieren in de roze kerk.

De Heikant

Haha en nu geen reactie van die jaloerse balletjes daar op Zuid, om van te walgen

Blaag

Oke dan proficiat achilles hard gewerkt.
Maar was het verdiend? En goed voetbal!

Proficiat Achilles mooie overwinning,De heikant,als je gezopen hebt ga dan gewoon naar bed in plaats van zo’n achterlijke reactie te plaatsen,ik denk dat daar de meeste van walgen.

Eindhoven richt zich volledig op de plays off dus die zullen hier niet warm of koud van worden. Leuke overwinning maar denk nu niet dat ze het weer op de rit hebben daar maar vooral zo door blijven gaan en een rol in de marge blijven spelen en nergens voor voetballen. Tot over twee jaar in de tweede divisie hopelijk, zal voor beide partijen het beste zijn. Fijn weekend.

Germaan

Hier vanaf noord gefeliciteerd

afgunst

quote: “Tot over twee jaar in de tweede divisie hopelijk”.
In deze voor jou hoopvolle uitspraak doe je een 3-tal beweringen.
1. jullie promoveren naar de 2e divisie.
2. jullie weten je te handhaven in de tweede divisie.
3. Achilles’29 degradeert uit de de Jupilair league.
Ik denk, en hoop ook, dat jullie dan tegen Achilles’29 spelen.
Maar dan wel in de 3e divisie, tegen het tweede van Achilles’29, en die kans is veel groter

SC Millingen feliciteert Achilles, netjes.

Bert
1. Inderdaad 2. Zeer waarschijnlijk 3. Zeer waarschijnlijk degradeert men daar inderdaad, dat vindt men zelf ook niet erg. De kantjes zijn er dan inmiddels wel vanaf en plan geslaagd. Bonus 4: jong Achilles degradeert volgend jaar en schrijf op: niet een heel klein beetje maar keihard. Overigens leuk voor andere clubs uit de 3e divisie om op de heikant te spelen zeg. In de jl komen er nog geen 500 kijken, laat staan bij dat geraapte elftal. @heikant: kijk even naar de reacties op wedstrijden van zuid toen ze tijdelijk alles wonnen Precies: nihil! Uitsluitend bij verlies kwamen de… Lees meer »
Maikel

Het word echt eens tijd dat de redactie eens gaat nadenken over de mogelijkheid om te reageren op sommige berichten en verslagen , gaat soms helemaal nergens over.

Dat is wel een gevaarlijk standpunt Maikel. Gevaarlijk in die zin dat andere gaan bepalen wat wel en wat niet kan. Er zijn landen waar je niet voor je mening mag uitkomen. Ik vind wel dat de redactie grof taalgebruik niet moet plaatsen. Ik ga er overigens van uit dat de redactie dit bij voorbaat al niet plaatst.

Dag Bert, een aantal JP clubs vinden het uiterst fijn om naar Groesbeek te komen om te voetballen op sportpark de Heikant. Zojuist nog gelezen in diverse artikelen op internet.

afgunst

Bert, in de nieuwe 2e divisie mag je clubje op maandagavond zeker 4 wedstrijden gaan spelen tegen 2e teams van BVO”s
ook leuk….. een kijken hoeveel publiek er dan mee gaat naar bijvoorbeeld de uitwedstrijd tegen Jong Groningen. Busje vol?

waarzegster

Kijk uit met je voorspelling Bert…. Nog niet zo heel lang geleden gaf je hier aan dat je clubje kampioen zou worden. En nu…..met een beetje geluk eindigen ze nog net bij de eerste 7

gaat weer nergens over

FC Eindhoven – Achilles’29 0-1

Dat is waar het om gaat

Bert

Nee hoor, eindigen gewoon bij de bovenste 3! En kampioen had zeer zeer zeker gekund en wellicht zelfs gemoeten. Paar mensen debet aan!

@afgunst: klopt, die 2e en jong elftallen zijn ook een drama voor de competitie en pure competitievervalsing. Zitten wij ook niet op te wachten. Maar volgens mij is dat het punt niet, dat heb ik niet zo expliciet geschreven!!

De Kuier.

Precies…..de uitslag! Dus 3 pnt. Proficiat.

wit zwarte piet

@ De Heikant,
plaats dit soort teksten nu eens onder je eigen naam, dan kunnen de echte achillesfans je daar op aanspreken.
Zielig mannetje.

splinter

GEWOON GEWONNEN daar gaat het toch om

Ja ja splinter we weten het nou wel, onzinnige reactie.

wpDiscuz