De Treffers A1 kampioen en naar Tweede Divisie

GROESBEEK – De Treffers A1 is afgelopen zaterdag door een overtuigende 4-1 overwinning en verlies van concurrent Mierlo Hout kampioen geworden van de landelijke Derde divisie.

De Treffers A1 kampioen. Foto en rechten: Jan Peters.

De Treffers A1 kampioen. Foto en rechten: Jan Peters.

De wedstrijd tegen AZSV verliep moeizaam maar na een half uur spelen scoorde Tjeu Langeveld uit een vloeiende aanval bekeken de 1-0. Daarna bleef De Treffers de bovenliggende partij maar wist het niet door te drukken en bleef het tot de rust 1-0.

In de tweede helft was De Treffers ook weer veel sterker maar steeds bleven de kansen onbenut, mede door goed keeperswerk van de doelman van AZSV. Door een onoplettendheid in de Groesbeekse verdediging scoorde AZSV na een kwartier spelen, uit het niets, de 1-1. Kort daarna kreeg AZSV nog een grote kans maar goed ingrijpen van keeper Jordi Paters voorkwam een tweede tegentreffer.

Verder liet De Treffers het niet komen en het was spits Noek Beers, die een goede voorzet van Mart Nuijen fantastisch binnenkopte en daarmee de stand op 2-1 bracht. De ontlading bij spelers en begeleiding was groot. Kort daarna scoorde wederom Noek de 3-1 en vlak voor tijd maakte Devin Jacobs ook nog de 4-1.

Het feest kon beginnen, want er was goed nieuws uit Malden: Juliana’31 versloeg Mierlo Hout met 2-0! De Treffers A1 is ongeslagen kampioen, een prestatie van formaat en het resultaat van een hecht collectief. Dit kampioenschap is behaald door het gehele team, alle 16 spelers en begeleiding, een hecht collectief dat binnen een prima sfeer keihard heeft gewerkt.

Volgend jaar speelt De Treffers A1 in de landelijke Tweede divisie, een mooie uitdaging, want er is geen enkele amateurclub in de regio die met haar A1 op zo’n hoog niveau speelt.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
knappe jongens ;-)

zeer knappe prestatie van deze mannen! Ongeslagen kampioen in de 3e landelijke divisie! nogmaals van harte!

https://www.youtube.com/watch?v=f00kAvmFzeY
alleen te kijken op laptob of ‘vaste’computer.

wpDiscuz