Achilles ’29 speelt gelijk in doelpuntrijk duel

DORDRECHT – Achilles ’29 heeft de laatste uitwedstrijd van het seizoen gelijkgespeeld. Tegen FC Dordrecht werd het vrijdag 3-3.

Selectie Achilles '29 2015/2016. Foto en rechten: Damen Videoregistratie Groesbeek.

Selectie Achilles ’29 2015/2016. Foto en rechten: Damen Videoregistratie Groesbeek.

De doelpunten vielen voornamelijk in de tweede helft. Voor rust werd er aan beide kanten éénmaal gescoord. FC Dordrecht opende de score via Glenn Bijl. Even daarvoor had de thuisploeg de pech dat een inzet van Jeffry Fortes op de lat belandde. De gasten waren niet helemaal onzichtbaar, kregen via Daniel van Straaten al een goede kans en trokken de stand in de 37e minuut gelijk. Na een vrije trap schoot Brian Boogers raak: 1-1.

Na rust begon het spektakel. Al snel werd een mooie uithaal van Omid Popalzay beloond met een doelpunt. Drie minuten later stond het door een kopballetje van Rangelo Janga weer 2-2. Op aangeven van Jop van Steen maakte Popalzay na één uur spelen zijn tweede van de avond en de derde voor de Groesbekers. Opnieuw konden de witzwarten de voorsprong niet vasthouden, want ook Janga maakte zijn tweede waardoor er een 3-3 stand op de borden stond.

Met nog 20 minuten te gaan bleef met name FC Dordrecht gevaarlijk. Kansen van Bijl en Alvin Daniels werden niet benut. Aan het aantal doelpunten veranderde verder niets meer.

Achilles ’29 heeft 39 punten uit 35 duels. Er is dit seizoen nog één wedstrijd te spelen: volgende week vrijdag in eigen huis tegen VVV-Venlo.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
John

Ook dit is knap

wpDiscuz