[Giro 2016 / Foto’s] Bergsprint “De Muur van Beek”

BEEK-BERG EN DAL – Zoals bij ieder bekend komt 7 mei de Giro d’Italia door de gemeente Berg en Dal.


Replica Giro Trophy in Beek-Berg en Dal. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

In aanloop naar dit event is morgen, zondagmiddag 24 april, tussen 13:00 en 17:00 uur de Bergsprint Muur van Beek. Dit is een side-event van de Giro door Gelderland.

Bergsprint “de Muur van Beek” is een korte sprint van 400 meter op de van Randwijckweg in Beek (Berg en Dal), waar het Giro-peloton op 7 mei ook overheen fietst. Het is de bedoeling om die 400 meter zo snel mogelijk op een fiets af te leggen! De start is vanuit stilstand, dus de deelnemers zullen meteen al hun krachten in moeten zetten. De wedstrijd is toegankelijk voor jong en oud vanaf 6 jaar!

Ook zal wethouder Sylvia Fleuren samen met blogster Mirre deze dag een route rijden langs de roze elementen in de gemeente Berg en Dal. Zij zullen om 12:00 starten bij de Brouwerij d’n Drul en rond 14:15 aanwezig zijn om een prijs uit te reiken bij de Bergsprint. Ook zal bij de Bergsprint de Trophy aanwezig zijn met promotie medewerkers die alle vragen over de Giro kunnen beantwoorden.

Informatie Giro 2016 gemeente Berg en Dal
Side-events gemeente Berg en Dal

Update 24-04-2016, 15:00 uur
Er was niet veel animo zondag voor het evenement. Al voor 14:00 uur zijn alle deelnemers al aan de beurt geweest. Het Giro Gelderland-promoteam was onder aan de Van Randwijckweg in Beek nog aanwezig met de grote “Trophy”, waar aanwezigen die daar behoefte aan hadden op de foto mochten. De laatste foto’s van onderstaand album zijn foto’s van de Van Randwijckweg en de Nieuwe Holleweg. De beklimming waar tijdens de Giro op 7 mei een bergpunt te halen is.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Giro 2016 / Foto’s] Bergsprint “De Muur van Beek”

Reageren is niet toegestaan.