[3D] Groesbeekse Boys ondermaats

ARNHEM – Net als de vorige wedstrijd tegen Eldenia kwam Groesbeekse Boys in de uitwedstrijd tegen Arnhemse Boys niet verder dan een 0-0 eindstand.

ABOGBO-24042016-DGB

Groesbeekse Boys speelde ondermaats en zonder overtuiging tegen de laagvlieger uit Arnhem. Arnhemse Boys speelde fel en vocht voor klassenbehoud. Door de puntendeling lijkt het seizoen voor Groesbeekse Boys als een nachtkaars uit te gaan.

Arnhemse Boys wist gedurende de wedstrijd geen enkele goede doelkans te creëren. De Groesbeekse gasten stelden hier enkele kansen tegenover. De eerste was voor Ronnie van Rens die zijn schot in de handen van de Arnhemse doelman zag verdwijnen. Thomas Cillessen leek na een half uur voetballen op weg naar de openingstreffer. Hij kon vrij op de Arnhemse doelman doelman afgaan maar in plaats van voor eigen succes te gaan legde hij de bal breed. Helaas was er geen medespeler in de buurt om het leder binnen te schieten.

Na de thee verdween een schot van Thomas Cillessen in de handen van de Arnhemse doelman. Ditzelfde overkwam Ronnie van Rens nadat er eerst een mooie individuele actie van Thomas Cillessen aan vooraf gegaan was. De laatste kans was voor invaller Jorn van der Horst. Hij schoot een teruggespeelde bal van Marciano Bons over het doel. De Groesbeekse verdediging kwam in de tweede helft niet onder druk te staan.

Door het gelijkspel staat Groesbeekse Boys met 31 punten op de achtste positie. Met nog drie wedstrijden te gaan lijkt er weinig meer op het spel te staan. In de strijd om de derde periodetitel heeft Groesbeekse Boys nu enkele ploegen boven zich staan en is voor een goed resultaat hiervan volledig afhankelijk.

Zondag 1 mei wacht de uitwedstrijd tegen nummer vier DIO’30. De wedstrijd in Druten begint om 14.00 uur. Een week later speelt Groesbeekse Boys de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen nummer twee Beuningse Boys. Na deze wedstrijd wordt afscheid genomen van spelers en begeleiders die stoppen en de speler van het seizoen bekend gemaakt.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Robert Klaassen, Rens Hubers, Rick Hubers, Gijs Rikken; Joris Bons (Jorn van der Horst), Bram Rikken (Luuk Wijnhoven), Thom Jochoms; Thomas Cillessen, Marciano Bons, Ronnie van Rens (Bram de Bruin).

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Liefhebber.

Ik denk dat R/W en Germania met zo’n resultaat dik tevreden waren. 1 pnt , 8 ste plaats….dan maar t verhaal v d nachtkaars….

Bruuk

Fantastisch club de boys liefhebber

John

Gelukkig denkt niet iedereen hetzelfde !!!!

Liefhebber.

Bedoel t posifief…zoek niet overal wat achter. Elke Gr.beekse club is me lief.

wpDiscuz