Jan Willem Stronks en Pim Balkestein blijven op Zuid

GROESBEEK – De Treffers heeft deze week wederom twee contracten met één jaar verlengd. Ditmaal die van Jan Willem Stronks en Pim Balkestein.

detreffers

Middenvelder Stronks kwam in de zomer van 2014 over van zaterdaghoofklasser AZSV en begint daarmee volgend seizoen aan zijn derde seizoen in Groesbeek. Op dit moment kampt Stronks met een zware knieblessure, opgelopen in het KNVB-bekerduel met Harkemase Boys.

Balkestein speelt pas sinds de winterstop voor de Groesbeekse club. De verdediger kwam in januari over van het Duitse SV Elversberg. De boomlange (1.91m) en fysieke linksbenige verdediger speelde eerder nog voor sc Heerenveen, Ipswich Town, Brentford, Rochdale, AFC Wimbledon en VVV-Venlo.

Het lijstje voor volgend jaar begint bij De Treffers aardig gevuld te raken. Eerder werden de contracten van Bas Hendriks, Bram Eltink, Niels Kornelis, Jordy van de Kracht, Joris Janssen, Frenk Keukens, Twan Smits, Robert Mutzers, Hafid Sarkouke, Coen Maertzdorf, Robin Janssen, Rick Verbeek en Ken Leemans verlengd.

Wesley Meeuwsen had nog een contract en vanuit de A komen Luuk Langeveld en Gijs Oteman bij de eerste selectie. Daarmee staat het totaal op dit moment op 18.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Jan Willem Stronks en Pim Balkestein blijven op Zuid

Reageren is niet toegestaan.