De Treffers moet nog even wachten op promotie

DEN HAAG – De Treffers is er zondag niet in geslaagd om te promoveren naar de Tweede Divisie. In Den Haag werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen HBS.

De Treffers 2015-2016. Foto en rechten: Jan Peters.

De Treffers 2015-2016. Foto en rechten: Jan Peters.

Bij winst van De Treffers en puntverlies van HSC ’21 óf JVC Cuijk zouden de Groesbekers zeker zijn van een plek in de nieuwe Tweede Divisie. JVC verloor, maar De Treffers verzuimde te winnen en stelde de promotie daarmee uit.

De roodzwarten kwamen al vroeg in de wedstrijd door een doelpunt van Rick Verbeek op voorsprong en waren in het begin van de wedstrijd veruit de bovenliggende partij. De marge had wel iets groter mogen worden. Na een halfuur spelen werd HBS beter en de gastheren hadden voor rust nog op gelijke hoogte kunnen komen. Doelpunten bleven uit.

Met de 0-1 stand op het bord gingen de teams rusten en na de thee bleef HBS druk zetten. De thuisploeg wist vlak voor tijd alsnog de gelijkmaker te scoren: Niels van Pelt scoorde uit een vrije trap.

Volgende week moet De Treffers, dat nu vierde staat, het opnemen tegen koploper FC Lienden. Laatstgenoemde ploeg heeft aan één punt genoeg om kampioen te worden. Datzelfde aantal punten heeft De Treffers ook nodig voor promotie.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

Lienden kampioen . Wij zijn er nog steeds niet wel heel spannend.

Zuid

Nog 1 puntje hebben we nodig voor de 2e divisie! Wel jammer dat JVC Cuijk het niet gaat redden.

Arno

Kunnen ze voor de laatste 2 wedstrijden nog aankopen doen door de heer b Janssen

Jamba

Haha, inderdaad Arno.

wpDiscuz