Achilles ’29 onderuit in laatste wedstrijd van seizoen

GROESBEEK – Achilles ’29 heeft vrijdag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen verloren. De Groesbekers gingen in eigen huis met 1-3 onderuit tegen VVV-Venlo.

Sportpark de Heikant, thuishaven van Achilles '29. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Sportpark de Heikant, thuishaven van Achilles ’29. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De thuisploeg had weinig te vertellen in het duel en keek na een halfuur spelen tegen een achterstand aan: Ralf Seuntjens schoot raak. Niet veel later maakte Mitchel Paulissen er 0-2 van en leek de wedstrijd al gespeeld.

Ook na rust speelde Achilles ’29 slecht en waren de kansen erg schaars. De 0-3 van Seuntjens was het logische gevolg. Doordat VVV niet zorgvuldig in de afronding was bleef een hogere afstraffing uit. Daniel van Straaten kreeg na 75 minuten nog een publiekswissel en nam na 6 jaar afscheid van de Groesbeekse club. Nicky van de Groes scoorde namens Achilles ’29 in de slotminuten zelfs nog de eretreffer.

Voor Achilles ’29 was dit het derde seizoen in de Jupiler League. De Heikantbewoners eindigen op de 15e plaats met 39 punten uit 36 duels. Het is voor de witzwarten het best behaalde resultaat in het betaalde voetbal. Vorig seizoen eindigde Achilles ’29 op de 18e plaats met 33 punten uit 38 duels. In het eerste betaald voetbalseizoen kwam de club niet verder dan 25 uit 38 en werd daarmee hekkensluiter.

Volgend jaar zit er voor de mannen van trainer Eric Meijers meer risico aan deelname aan de Jupiler League. Ploegen kunnen dan degraderen naar de nieuw te vormen Tweede Divisie.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Herman

Gisteren de samenvatting gezien was niet best.niet veel gezien en toen donker was met het licht aan helemaal niet meet wat een slecht beeld zeg betaald voetbal onwaardig . Maar nu maar uitrusten tot volgend jaar .

Volgens mijn was het bij jou thuis ook donker toen jij dit bericht plaatste.

Theo

Straaten welkom op zuid !!!

Siemen

DaniĆ«l …VAN …Straaten gaat bij z’n oude club SV juliana”31 in Malden voetballen. Kiest voor gezelligheid en kameraadschap boven geld.

Antoon

Nog een tv met groote toeter aan de achterkant Herman !!! Wordt tijd voor een nieuwe kerel

Haha siemen bij achilles draait alles om kameraadschap, daarom is het daar ook zo druk na de wedstrijd in de kuier. Van de wielen gaat ook voor kameraadschap of toch voor geld.

Siemen

Gaat hier om vd wielen of om van Straaten?

Snelle Kees

Als je de foto ziet een sportpark om kippevel van te krijgen,betaald voetbal onwaardig

Langzame Tienis

Heb jij dat van ‘pak ‘m beet’ Telstar wel eens gezien zweet Kees?

wpDiscuz