Open Zomertoernooi 2016 TV De Oorsprong

BEEK-BERG EN DAL – Van 25 juni 2016 tot en met 3 juli 2016 zal Tennisvereniging De Oorsprong uit Beek-Berg en Dal haar zomertoernooi organiseren.

Oorsprong_Open_zomer_2016-DGB

Iedereen die lid is van een bij de KNLTB aangesloten vereniging wordt bij deze uitgenodigd om mee te spelen. Het toernooi wordt gespeeld op de zes nieuwe all-weather Smashcourt banen (vergelijkbaar met gravel).

Van de nazomer naar de “voorzomer”

Deze 28e editie van het Oorsprong Open Zomertoernooi verhuist dit jaar van augustus naar eind juni, dus valt niet meer in de vakantieperiode maar ervoor. Dit geeft nog meer mensen de kans om mee te spelen. Ingeschreven kan worden in de categorieën 3 t/m 8 in de onderdelen HE, DE, HD, DD, GD.

Om iedereen meer dan een partij te kunnen laten spelen zullen de wedstrijden eerst worden gespeeld in poules en na de poulefase volgens een afvalschema. De inschrijving loopt via www.toernooi.nl

Deelnemer Tennis Tournament

Dit jaar is er een nieuw tennisinitiatief genomen, het Nijmegen Tennis Tournament. Het initiatief is genomen door vijf verschillende clubs uit de regio om de toernooien aantrekkelijker te maken. De beste spelers in elke categorie (3 t/m 8) kunnen een uitnodiging verdienen voor het finaleweekend door in de toernooien van de 5 deelnemende clubs de meeste punten te verdienen. Het finaleweekend is van 9 t/m 11 september 2016 en vindt plaats bij TV De Oorsprong in Beek. Verdere informatie is te vinden op www.nijmegentennistournament.nl

Tennisverening de Oorsprong het hele jaar door

De Oorsprong is een actieve vereniging met bijna 400 leden, twee trainers (waarvan een trainer speciaal voor de jeugd), een prachtig in het groen aangelegd park met 6 Smashcourt banen en een gezellige kantine. De nieuwe Smashcourt banen hebben de speeleigenschappen van gravel, maar zijn zomer en winter bespeelbaar.

De vereniging organiseert naast twee open toernooien regelmatig verenigingstoernooien en biedt de mogelijkheid tot deelname aan meerdere competities, het hele jaar door. Naast de tennisbanen is er een zgn. beweegtuin aangelegd waar iedereen, ook niet-leden, zijn of haar conditie op peil kan houden.

Het park is gelegen Alde Wetering 6, 6573 AZ, Beek Ubbergen, bij het Wylerbergmeer. Telefoon Clubhuis: 024-6842725.
Website: www.tvdeoorsprong.nl
Facebook: TV de Oorsprong

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Open Zomertoernooi 2016 TV De Oorsprong

Reageren is niet toegestaan.