[3D] Groesbeekse Boys afgetroefd door DIO ’30

DRUTEN – Vol goede bedoelingen werd door Groesbeekse Boys naar Druten afgereisd voor het duel met DIO’30.

Groesbeekse_Boys_2012

Wilde Groesbeekse Boys nog kans maken op de derde periodetitel dan moest er gewonnen worden. Het pakte anders uit. Met een dikke nederlaag moest de terugreis gemaakt worden. De gastheren bleken met 6-1 te sterk voor de ploeg uit Groesbeek-Breedeweg.

Hoewel het veldspel van Groesbeekse Boys niet onder deed aan dat van DIO was de nederlaag terecht te noemen. Met de aanvallende aspiraties speelde het de thuisploeg in de kaart. Bij Groesbeeks balverlies schakelde de Drutense ploeg de rollen razendsnel om. De afgelopen weken zeer stabiele verdediging (1 tegendoelpunt in 4 wedstrijden) had deze middag weinig antwoord op de snelle rood-witte aanvallers. Na twintig minuten voetballen leverde dit het eerste doelpunt op.

Fren Stevens van DIO werd de diepte in gelanceerd, omspeelde de uitkomende Groesbeekse doelman Jeffrey Hoogenbosch en schoof de bal makkelijk binnen. Tien minuten later verscheen de 2-0 op het scorebord. Ditmaal rondde Idar Kramer een snelle aanval af. Op slag van rust tekende Marciano Bons namens Groesbeekse Boys voor de eerste kans. Vanuit de draai verdween zijn schot rakelings naast de kruising.

Na rust leek Groesbeekse Boys met meer inzet het heft in handen te willen nemen. Toch bleef DIO de gevaarlijkste ploeg. Uit een corner kopte Bob Stevens de 3-0 binnen. Even kreeg Groesbeekse Boys nog een sprankje hoop op een beter resultaat. Thomas Cillessen tekende voor de 3-1. Idar Kramer schoot bij de tweede paal een vrije trap die door een menigte van spelers gemist werd binnen. Hierdoor was de wedstrijd definitief gestreden. Vincent van Hees en Bob Stevens bepaalden in het restant van de wedstrijd de eindstand op 6-1.

Zondag 8 mei speelt Groesbeekse Boys haar laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. SCE uit Nijmegen komt dan op bezoek. Voor beide ploegen is de wedstrijd van belang. Groesbeekse Boys staat met 31 punten op de achtste positie. SCE heeft vier punten minder en staat op de elfde plaats die veroordeelt tot het spelen van nacompetitie. De wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 14.30uur. Na afloop zal de speler van het seizoen verkozen worden. Muziek is er van JoJo de zingende DJ.

Pinkstermaandag 16 mei staat de laatste wedstrijd op de agenda. In Beuningen moet tegen de plaatselijke Boys aangetreden worden.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Robert Klaassen (Daan Klösters), Rens Hubers, Rick Hubers, Gijs Rikken; Joris Bons (Luuk Wijnhoven), Bram Rikken (Ron Bruijsten), Thom Jochoms; Thomas Cillessen, Marciano Bons, Ronnie van Rens.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Groesbeekse Boys afgetroefd door DIO ’30

Reageren is niet toegestaan.