Remy Raterink nieuwe spits De Treffers

GROESBEEK – De Treffers heeft met Remy Raterink de eerste aanwinst voor het komende seizoen in huis. De Groesbeekse club maakte donderdag melding van de transfer.

Sportpark Zuid Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Sportpark Zuid Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Aanvaller Raterink komt over van DOVO en wil zich in de Tweede Divisie gaan bewijzen. Dat De Treffers dit seizoen promoveert lijkt slechts een kwestie van tijd. De roodzwarten hebben daar nog maar één punt voor nodig in de laatste twee wedstrijden. Zondag staat het duel tegen FC Lienden op het programma. Ook FC Lienden heeft één punt nodig, maar dan voor het kampioenschap.

Voordat Raterink bij DOVO terecht kwam speelde de 24-jarige speler voor HSC ’21 en Jong De Graafschap. Bij HSC ’21 speelde Raterink al eens tegen De Treffers: “Ik ken de club van de keren dat ik er met HSC ’21 tegen gespeeld heb. De Treffers heeft me altijd een positieve indruk achtergelaten, ondanks het feit dat ik tegen De Treffers bijvoorbeeld de bekerfinale verloor”, aldus de nieuwe spits.

Hans Janssen Groesbeek is zeer tevreden met de komst van Remy. “Remy is een prima spits die bewezen heeft gemakkelijk doelpunten te kunnen maken. Daarbij is Remy een jongen die prima bij onze club past.”.

Voor het komende seizoen heeft De Treffers al de nodige spelers gecontracteerd. Voor donderdag waren dit allemaal spelers die nu ook al op Zuid spelen. Vier spelers (Just Berends, Derek de Bruijnm Charles Kazlauskas en Lennart Rekmans) vertrekken.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Clubwebsite De Treffers, DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Raterink

Heb hem een aantal keer gezien bij HSC’21, redelijke spits. Voegt alleen niet veel toe aan het huidige Treffers.

volger

toppertje

Herman.

Ik dacht dat ze echte toppertjes gingen halen en vooral met het spel van de afgelopen periode of zijn ze tevreden met weer een grijze midde moot of onderin

Herman je moet niet boven je stand gaan leven. Toppers kosten veel geld welke amateur club kan dat nou betalen , kan een profclub nog niet . Ajax en feyenoord kunnen ook geen toppers halen .

wpDiscuz