De Bondt tweede aanwinst voor De Treffers

GROESBEEK – De Treffers blijft actief met het contracteren van spelers. De Groesbeekse club heeft voor volgend seizoen Nick de Bondt ingelijfd.

detreffers

De 22-jarige aanvaller was eerder actief voor onder andere Jong Ajax, Go Ahead Eagles en FC Dordrecht. Hij begon met voetballen bij sv Otterlo en kwam op 14-jarige leeftijd bij Vitesse/AGOVV terecht.

De Bondt kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur: “Zij (Just Berends en Coen Maertzdorf, red.) waren heel positief over de club en vertelden mij goede verhalen”, aldus De Bondt die Berends en Maertzdorf al kent. “Nadat ik zelf een aantal gesprekken heb gehad kreeg ik een heel goed gevoel, het klikte gelijk en dat vind ik heel belangrijk. Daarnaast staat er een heel mooi complex”, vervolgt de nieuwe aanwinst.

De Treffers maakte deze week bekend dat Remy Raterink, ook een nieuwkomer, volgend seizoen in het rood en zwart speelt. Daarnaast zijn eerder dit jaar van veel huidige spelers de contracten verlengd.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Clubwebsite De Treffers

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Antoon

Laat die zaterdag amateurs maar komen !, poeh poeh

volger

toppertje 2

Antoon bedoel je .

Harrie

Welkom Nick.
Jammer dat je komend seizoen niet meer samen met Just mag/kan spelen.

Henk

Hij gaat spelen met rug nummer 007

wpDiscuz