Thijs Hendriks assistent-trainer Juliana ’31

MALDEN – Achilles ’29-speler Thijs Hendriks wordt volgend seizoen assistent-trainer bij Juliana ’31 uit Malden. De aanvaller haalt dit seizoen zijn Trainer/Coach II.

Thijs_Hendriks_A29-A29
Foto en rechten: Achilles ’29.

Hendriks, die als F-pupil bij Juliana ’31 begon, zal samen met Thijs Waterink de assistentenrol vervullen. Arnold Brehler is de hoofdtrainer.

“Voor mij is dit een unieke kans om mijn trainersloopbaan te starten, bij een goed team op hoog niveau”, laat de speler op de clubwebsite weten. De speler van Achilles ’29 zal het wel wat drukker krijgen: “We trainen vier keer in de week met Achilles ’29, dat gebeurt overdag. Daarnaast werk ik 24 uur per week als fysiotherapeut, bij Sanavit in Groesbeek. Dit is goed te combineren met elkaar. Het gaat wel wat drukker worden met Juliana ’31 erbij, maar dat maakt niet uit”.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Clubwebsite Juliana ’31

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Grsbk

Leuk voor hem! Heeft een aardige staat van dienst en ervaring als speler. Is ook een slimme gast, al trainers papieren halen en ervaring opdoen tijdens z’n actieve loopbaan

Scout

Zo kan hij voor Achilles meteen mooi scouten, en is er een direct lijntje naar Juliana. Er loopt daar veel jong talent dat misschien nog wel een stap kan maken.

Fransje

Het die er verstand van dan scout

wpDiscuz