Vrijwillige verkeersregelaars Vierdaagse 2016 gezocht

GEM. BERG EN DAL – Van 19 tot en met 22 juli vindt de 100e Vierdaagse plaats.


Vierdaagse 2015. De Zevenheuvelenweg. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Elke jaar een prachtig evenement voor Berg en Dal en de hele regio. Maar ook een groot evenement dat veel vrijwilligers nodig heeft om alles in goede banen te leiden. Wilt u helpen om de Dag van Groesbeek op donderdag 21 juli soepel te laten verlopen? Meld u dan voor 19 mei aan als verkeersregelaar.

Wilt u meehelpen?

Stichting DE 4DAAGSE heeft in onze gemeente zo’n zestien vrijwillige verkeersregelaars nodig. Als verkeersregelaar houdt u toezicht langs de route en help u mee om het verkeer te regelen. Uw hulp is nodig tussen 08.00 uur en 15.00 uur. Stichting DE 4DAAGSE zorgt voor de verplichte instructie verkeersregelaar (e-learning), een veiligheidsvest en de catering.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Wilt u meehelpen? Meld u dan aan voor 19 mei. Dit kan op verschillende manieren:

• Stuur een bericht met uw naam, adres, woonplaats en geboortedatum naar [email protected].
• Bel met mevrouw C. van Echtelt via telefoonnummer 14024.

Na uw aanmelding ontvangt u in de komende weken van Stichting DE 4DAAGSE meer informatie over de verdere gang van zaken. Stichting DE 4DAAGSE en de gemeente Berg en Dal hopen op uw vrijwillige inzet en danken u bij voorbaat.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gem. Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Wandelaar

Ik ben 2 keer verkeersregelaar geweest bij een festiviteit. Ik doe het nooit meer. 1 X ernstig bedreigd en 2 X bijna van de sokken gereden door een automobilist die vond dat hij er toch door moest. Geef mijn portie maar aan fikkie.

wpDiscuz