1e “Hemmie Sillessen Jeu de Boules-toernooi”

GROESBEEK – Op zaterdag 21 mei vindt het Alte Herren toernooi plaats dat zal worden georganiseerd door de veteranen van Germania. Gelijktijdig met dat toernooi zal het eerste “Hemmie Sillessen Cuptoernooi” Jeu de Boules worden gespeeld.

Jeu_de_Boules_Germania-DGB
Het toernooi heeft deze naam gekregen ter nagedachtenis aan Hemmie Sillessen, één van de grondleggers van het Jeu de Boules bij Germania.

Deelname

Iedereen (dus ook niet leden van Germania) boven de 18 jaar mag aan dit toernooi deelnemen en u kunt zich hiervoor individueel opgeven. Er zal echter gespeeld worden met tweetallen, elke ronde zal u een “maat” via loting worden aangewezen. In de uiteindelijke finales zal weer 1 tegen 1 worden gespeeld omdat het Hemmie Sillessen Toernooi één individuele winnaar kent.

Opgeven kan op verschillende manieren tot en met 18 mei:
• Clubhuis van Germania via tel nr: 024-3972081;
• Jeu de Boules Commissie Germania bij Gerrie Kamps 06-53177583 of Toon Sillessen 06-39752470;

Gang van zaken op 21 mei

• U meldt zich aan bij de ontvangsttafel die onder de overkapping zal staan tussen 15.00 en 15.30 uur;
• Via loting zal dan elke ronde een maat aan u worden toegewezen omdat er twee tegen twee zal worden gespeeld;
• Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er in poules worden gespeeld. Er worden 3 of 4 wedstrijden gespeeld. De poules zullen via loting worden samengesteld);
• Met de door loting aangewezen maat (is elke ronde een andere) speelt u alle wedstrijden. Een wedstrijd is gewonnen als je het eerste dertien punten hebt behaald;
• Voor de eerste 4 plaatsen is een prijs beschikbaar. De winnaar ontvangt de Hemmie Sillessen wisseltrofee.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking van het Hemmie Sillessen Jeu de Boules-toernooi zal gelijktijdig plaatsvinden met het uitreiken van de prijzen van het Alte Herren voetbaltoernooi.

Muziek

Uiteraard zal de muziek deze dag niet ontbreken en vanaf 16.00 uur zal DJ Jan Zwitserloot acte de présence geven en om 19:30 uur is het de beurt aan de band “Back 2 Live”.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on 1e “Hemmie Sillessen Jeu de Boules-toernooi”

Reageren is niet toegestaan.