Cillessen Speler van het Jaar, denkt aan vertrek

AMSTERDAM – Jasper Cillessen is dit jaar door de supportersvereniging opnieuw uitgeroepen tot Speler van het Jaar bij Ajax. Dit was vorig jaar ook het geval.


In 2014 werd Cillessen in Groesbeek gehuldigd. Daar had hij het druk met het uitdelen van handtekeningen. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De Groesbeker laat tegenover AjaxLife.nl weten de prijs zo in te ruilen voor de kampioensschaal. Ajax gaf het kampioenschap op de laatste speeldag weg door tegen De Graafschap niet verder dan een gelijkspel te komen. PSV was de club die van de misstap profiteerde.

Cillessen zal deze zomer alle opties voor wat betreft een transfer bekijken. Enig nadeel is wel dat Nederland zich niet heeft geplaatst voor het EK dat deze zomer in Frankrijk wordt gehouden. “Speel je een goed EK, dan komen er misschien clubs. Aan de andere kant: als clubs me echt willen hebben, zullen ze me het hele seizoen wel gevolgd hebben”, aldus de doelman in gesprek met AjaxLife.

Het contract van Cillessen bij Ajax loopt nog tot de zomer van 2018, maar Cillessen heeft al aangegeven dat Ajax hem niet transfervrij zal laten vertrekken. Mocht de sluitpost niet bijtekenen zal hij deze zomer of anders komende zomer verkassen naar een andere club.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, AjaxLife

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Cillessen Speler van het Jaar, denkt aan vertrek

Reageren is niet toegestaan.