Spelers van het Jaar 2016 bij Achilles ’29

GROESBEEK – Het was vrijdag een geweldige entourage op sportark de Heikant, thuishaven van het Groesbeekse Achilles ’29, maar de kou dwong de aanwezigen bij het Zwart-Wit Feest toch naar binnen in de Kuier.

logo Achilles'29 (transparant)

Het werd er niet minder gezellig om. Alle seniorenteams van Achilles ’29 sloten het voetbaljaar samen af en van elk team werden de Spelers van het Jaar gehuldigd.

Van Achilles 1 ging Jop van Steen dit jaar met de eer strijken. De technische staf roemde zijn constante prestaties. Van Steen bewees zijn diensten door altijd en overal inzetbaar te zijn en bleek daarmee een van de dragende krachten. Leon ter Wielen werd tweede, gevolgd door Kursad Surmeli die ook een goed seizoen speelde.

Ook van de overige teams was er een podium voor de beste spelers. De nummers 1 waren: Jeroen van Haaren, Kim Ebbers, Sharon Weijers, William Kuijltjes, Marvin Heijmans, Rens Muskens en Daan Gijsbers. Talent van het Jaar werd Omid Popalzay.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Clubwebsite Achilles ’29

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henry W

De gouden linker had #1 moeten worden…

wpDiscuz