De Treffers sluit seizoen af met grote overwinning

GROESBEEK – De Treffers heeft maandagmiddag de laatste wedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Op sportpark Zuid werd SWZ Sneek eenvoudig aan de kant gezet: 6-1.

detreffers

Voor beide ploegen stond er niets meer op het spel. Dat SWZ Sneek hekkensluiter zou worden was al bekend en De Treffers was vorige week zeker van een plek in de Tweede Divisie.

De thuisploeg maakte in de tweede helft het verschil. Met rust stond het nog 1-1. De gasten kwamen na een halfuur spelen door een vrije trap van Getuar Derguti nog wel op voorsprong. Robert Mutzers maakte voor rust nog gelijk.

Na rust liep De Treffers uit. De roodzwarten hadden in de eerste helft al kansen gekregen, maar in de tweede helft werd het overwicht in doelpunten uitgedrukt. Wesley Meeuwsen scoorde na 51 minuten de 2-1 en Robin Janssen maakte er een kwartier later 3-1 van.

Daarmee was het duel eigenlijk al beslist, maar de Groesbekers wilden het doelsaldo nog wat opschroeven. Tien minuten voor tijd tekende Ken Leemans het vierde Groesbeekse doelpunt aan. Via Meeuwsen en Coen Maertzdorf werd het nog 6-1.

De Treffers eindigt dit seizoen op de vierde plek met 48 punten uit 28 duels.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on De Treffers sluit seizoen af met grote overwinning

Reageren is niet toegestaan.