[3D] Groesbeekse Boys sluit af met achtste positie

BEUNINGEN – Voor Groesbeekse Boys stond er de laatste competitiewedstrijd geen belangen meer op het spel.

BEUGBO16062016-DGB

Tegenstander Beuningse Boys had wel nog wat te winnen. Door de 1-0 winst werd de derde periodetitel door de Beuningenaren binnengehaald.

Gedurende een groot deel van de wedstrijd waren beide teams gelijkwaardig aan elkaar. Tot aan de rust werden er spaarzaam enkele kansen gecreëerd. Ronny van Rens was namens Groesbeekse Boys het dichts bij een treffer.

In de tweede helft viel de Beuningse treffer na een uur voetballen vanuit het niets. Door een verdediger werd de bal naar voren getrapt waarna de spits deze vakkundig onder controle bracht en binnen schoot. Groesbeekse Boys leek daarna tot twee keer toe op gelijke hoogte te komen. Eerst was het Thomas Cillessen die zich van enkele Beuningse verdedigers ontdeed waarna zijn schot door de Beuningse keeper uit de kruising gewerkt werd. Kort daarop verdween een schot van Ronny van Rens rakelings de doelpaal.

Doordat Groesbeekse Boys op zoek bleef naar de gelijkmaker werd er verdedigend ruimte weggegeven. Het was aan doelman Jeffrey Hoogenbosch te danken dat de 1-0 stand op het scorebord bleef staan. Hij kwam twee keer als winnaar uit een één tegen één situatie naar voren.

Door de nederlaag is Groesbeekse Boys op de achtste positie blijven steken. Hierdoor komt het team van trainer Camiel Jager ook volgend seizoen weer uit in de derde klasse. Mede door de vele langdurige blessures is er een wisselvallig seizoen doorgemaakt. Een positieve ontwikkeling is de bijdrage van diverse A-jeugd spelers geweest. Verwacht mag worden dat komende jaren steeds meer jeugdspelers de stap naar het eerste elftal gaan maken. Hopelijk ook dat Groesbeekse Boys dan weer een rol van betekenis kan gaan spelen.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jens van den Berg; Teun de Jong, Ron Bruijsten, Rick Hubers, Gijs Rikken (Stan Janssen); Joris Bons, Bram Rikken, Thom Jochoms (Leroy Kersten); Thomas Cillessen, Marciano Bons, Ronnie van Rens (Jesse Peters).

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Groesbeekse Boys sluit af met achtste positie

Reageren is niet toegestaan.