Groesbeeks Voetgolfkampioenschap 2016 bij Germania

GROESBEEK – Na de geslaagde 2e editie van 2015 organiseert Germania op 12 juni 2016 vanaf 11:30 uur het 3e Open Groesbeekse Voetgolfkampioenschap.

Voetgolfkampioenschap_2016_Germania-DGB

Voetgolf is een vrij nieuwe sport die het meest uitdagende van golf en het leukste van voetbal samenbrengt.

Op het schitterende sportpark Noord wordt een overzichtelijk parcours aangelegd met 15 unieke holes. Hier dagen dagen teams van elk 5 spelers elkaar uit. Weet jij de bal goed te raken, maak je strakke kopballen of houd je de bal het langste hoog? Dan is voetgolf jou op het lijf geschreven. Elke hole vormt een unieke uitdaging en wordt speciaal voor dit kampioenschap gemaakt in opdracht van een sponsor. Bij voetgolf gaat het om behendigheid met de bal, onderlinge uitdaging en spelplezier. En natuurlijk de eer om gehuldigd te worden als winnaar van de Champions League van het voetgolf.

Je speelt tegen teams van bedrijven, verenigingen, clubs en maatschappelijke organisaties uit Groesbeek en omgeving. Inschrijven doe je als team met 5 personen. Deelname is gratis. Natuurlijk kan ieder bedrijf, vereniging of organisatie met meerdere teams inschrijven. Dat maakt de competitie alleen maar leuker.

Naast het super parcours voor de deelnemers, wordt natuurlijk ook gedacht aan partners en kinderen. Op het schitterende terras aan de rand van de Groesbeekse bossen is vertier voor jong en oud. Natuurlijk is er een grote keuze aan versnaperingen waaronder een heerlijke BBQ. Dit alles onder begeleiding van een gevarieerd muziekprogramma met voor elk wat wils. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op diverse speeltoestellen en springkussens die één van onze sponsors ter beschikking stelt.

De opbrengst van het Open Groesbeekse Voetgolfkampioenschap is bestemd voor jeugdafdeling van v.v. Germania en voetbalschool GO4ALL! Alle kinderen uit Groesbeek en omgeving kunnen daar gratis onder professionele begeleiding trainen om een goede voetballer te worden, een sterke teamspeler of gewoon om lekker sportief bezig te zijn.

Schrijf je in voor het 3e Open Groesbeekse Voetgolfkampioenschap en pak met je team de titel in deze groeiende sport. Inschrijven kan door te mailen naar [email protected]. Meer info op www.footgolfchampionship.nl.

Op diezelfde dag is er ook nog een Panna-toernooi bij Germania. Daarover later meer.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Germania for ever

Hoop en verwacht dat we veul schik muggen hebbe

wpDiscuz