Panna-toernooi Germania 2016

GROESBEEK – Zondag 12 juni 2016 organiseert Voetbalvereniging Germania het 3e Open Groesbeekse Voetgolf Kampioenschap. Een prachtig sportief evenement voor iedereen van 14 jaar en ouder.

Panna_toernooi_Groesbeek_Germania_2016-DGB

Maar dit jaar gaat voetbalvereniging Germania ook een super Panna-toernooi organiseren gelijktijdig met het voetgolf-toernooi. Ook op 12 juni 2016 dus.

De hele familie kan zich op zondag 12 juni aanstaande dus uitstekend vermaken op Sportpark Noord te Groesbeek. Er wordt deze dag een echt Panna-veld (panna-kooi) aangelegd waar teams van 5 spelers (van 6 tot 12 jaar) het op sportieve wijze tegen elkaar opnemen. Aan het einde van de middag weten we dus wie de nieuwe Messi’s en Ronaldo’s zijn van onze regio. We delen de teams en poules in naar leeftijd waarbij de volgende leeftijdscategorieën gehanteerd worden:

• F-jeugd van 6 t/m 8 jaar;
• E-jeugd van 8 t/m 10 jaar;
• D-jeugd van 10 t/m 12 jaar

Dus wil je met een team van 5 vrienden, 5 elftalgenoten of 5 klasgenoten aan het Panna toernooi deelnemen, meld je dan aan op het e-mail adres [email protected]. De deelname is gratis en voor iedere deelnemer staat er een lekker drankje klaar.

Je speelt tegen teams van andere clubs en scholen uit de hele gemeente Berg en Dal. Nadat we je e-mail hebben ontvangen nemen we contact met je op om de inschrijving van je team officieel te registreren. Zoals al gezegd zijn er geen kosten verbonden aan deelname en de toegang voor toeschouwers is ook gratis.

Verder is het natuurlijk helemaal spannend als je uit één klas of voetbal team met meerdere teams inschrijft. Het wordt alleen maar leuker!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Panna-toernooi Germania 2016

Reageren is niet toegestaan.