Avondtoernooi minigolf in Groesbeek

GROESBEEK – De bekende Groesbeekse Minigolfvereniging De Lubert organiseert jaarlijks een Avondtoernooi. Dit met de bedoeling om ook passanten/recreanten kennis te laten maken met het minigolf.

Minigolf_midgetgolf_Groesbeek-DGB

Niet alleen als recreatieve bezigheid, maar het is ook voor sommigen een zeer serieuze sport.

Deze vereniging heeft op de maandagavond de clubavond om in de – geheel vrijblijvende – onderlinge competitie de krachten te meten. Daar bent u natuurlijk ook welkom en er zijn altijd wel bestuursleden aanwezig om antwoorden te geven op al uw vragen.

Op zaterdagavond 11 juni organiseert de vereniging een Avondtoernooi. Dat evenement is bedoeld voor zowel verenigingsleden als passanten. Het minigolfgebeuren zal om 18.30 uur van start gaan en alle deelnemers spelen 2 ronden en het inschrijfgeld bedraagt slechts € 3,50 per persoon.

Tussendoor zijn er belegde broodjes te koop en er vindt ook een loterij plaats, waar u ook nog leuke prijzen kunt winnen. Naar verachting zal het gezellige toernooi beëindigd worden om ca. 23.00 uur. In de sfeervolle kantine kunnen er allerlei consumpties genuttigd worden.

Voor dit ontspannende evenement kunt u zich tot donderdag 9 juni opgeven bij: [email protected] of u aanmelden op de clubavond bij de bestuursleden van de MGC De Lubert.

Uw verdere gezinsleden, buren en/of kennissen zijn uiteraard ook welkom om deel te nemen. Het minigolfpark De Lubert is gelegen aan de Cranenburgsestraat 23 in Groesbeek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier.

Vanavond……watergolf….helaas.!!!!!

wpDiscuz