Kickbokslessen in Groesbeek en Molenhoek

GROESBEEK/MOLENHOEK – Martial-arts school Bodhi Dharma bestaat in de omgeving al meer dan 30 jaar. Sinds een klein jaar worden er ook lessen in Groesbeek gegeven.

Kickboksen_Groesbeek-DGB

In de gymzaal van basisschool Breedeweg worden er iedere woensdag kickbokslessen gegeven vanaf de leeftijd van 10 jaar. Kickboksen leent zich enorm goed om de conditie te verbeteren en zowel mentaal als fysiek weerbaarder te worden. Bij Bodhi Dharma is het kickboksen laagdrempelig. Iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen niveau. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld alleen deel te nemen aan het technisch gedeelte en het sparren (oefengevecht) over te slaan.

De andere kant is ook mogelijk; lekker stevig trainen met een partner die dat ook wilt. Er wordt veel aandacht gespendeerd aan het juist aanleren van technieken. Meedoen aan wedstrijden is ook mogelijk, want de school beschikt over een gediplomeerde leraar en is aangesloten bij de WFCA. De school beschikt in Groesbeek over stootzakken, kussens en een boksring. De groep bestaat op dit moment uit een leuke mix van jong en oud, mannen en vrouwen. Er wordt met respect met elkaar omgegaan en het is een gezellige groep.

Op donderdagavond is er een extra training (kickboks workout) voor de conditie en op zaterdag worden er lessen gegeven in Molenhoek. Martial-arts school Bodhi Dharma geeft nog meer lessen in de regio. Onder andere Dju-Su (een moderne zelfverdedigingssport), Tai Chi (een ontspannende bewegingsvorm) en Shaolin Kempo Kung-fu (een traditionele vechtkunst). Leden van de school betalen één bedrag en mogen daarvoor alle trainingen meedoen zo vaak als ze willen.

Mensen die geïnteresseerd zijn mogen tot de zomervakantie gratis alle trainingen meedoen. In de zomervakantie wordt er twee keer per week buiten getraind, een soort van bootcamptraining. Ook mag daar gratis aan meegedaan worden. Men kan daarna bij aanvang van het nieuwe seizoen beslissen of men wel of geen lid wilt worden.

Kijk voor meer informatie op www.bodhidharma.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kickbokslessen in Groesbeek en Molenhoek

Reageren is niet toegestaan.