Status “Regionale Jeugdopleiding” voor Achilles ’29

GROESBEEK – Geheel binnen de lijn van de ambitie van Achilles ’29 heeft de club in de afgelopen jaren keihard gewerkt om de status Regionale Jeugdopleiding (RJO) te verkrijgen.

logo Achilles'29 (transparant)

Woensdag heeft het bondsbestuur van de KNVB besloten deze status aan de Groesbeekse club toe te kennen.

Om als gecertificeerde opleiding te kunnen werken moet de opleiding voldoen aan de kwaliteitseisen zoals die zijn vastgelegd in het Kwaliteit & Performance Programma van de KNVB. Voor Achilles ’29 waren er in het afgelopen seizoen twee audits aan de orde die beide positief beoordeeld zijn.

De RJO staat bij Achilles ’29 onder leiding van hoofdtrainer Eric Meijers en oud-speler Dominique Scholten. Zij worden ondersteund door een team van gediplomeerde trainers en begeleiders die er samen voor zorgen dat spelers zich niet alleen kunnen ontwikkelen in hun voetbalvaardigheden, maar ook op allerlei andere terreinen, zoals hun mentale weerbaarheid en fysieke en psychologische ontwikkeling.

Achilles ’29 verwacht komend seizoen met 23 jeugdteams te starten aan de competitie. 8 teams hiervan spelen binnen de RJO.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Achilles ’29

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
John T.

Goed nieuws waar ik als Groesbeekse voetballiefhebber blij mee ben.

Helmut

Een regionale jeugdopleiding terwijl er een massale uitloop is van jeugdspelers. Schijn bedriegt?

Andere Peter

Hoe kom je daarbij dat er een grote uitloop is van jeugdspelers? Achilles ’29 verwacht komend seizoen met 23 jeugdteams te starten aan de competitie.
8 teams hiervan spelen binnen de RJO. Jij bent geen Achilles-fan.

De Kuier.

Helmut ist für Schottheide…

Andere peter jij weet er een hoop van zeg .

wpDiscuz