In juni gratis lessen bij seniorensportvereniging Kwiek

GROESBEEK – Seniorensportvereniging Kwiek Actieve Leefstijl heeft in de maand juni gratis lessen voor iedereen die opzoek is naar een nieuwe beweegactiviteit in het nieuwe sportjaar.

Senioren_Kwiek_sport-DGB

Dus alle 55-plussers die interesse hebben in een leuke en gezellige beweegactiviteit zouden hier meteen voor kunnen inschrijven.

Voor de gehele maand juni is er bij de seniorenvereniging Kwiek Actieve Leefstijl de mogelijkheid zijn om gratis te kunnen sporten bij alle beweegactiviteiten. Hiervoor is gekozen, omdat er in de zomermaanden vaak veel mensen op vakantie zijn, waardoor de lessen toch vaak vrije plaatsen hebben voor zoekende deelnemers!

Kwiek Actieve Leefstijl is al geruime tijd de seniorensport vereniging voor ieders niveau in de gemeente Berg en Dal. Dit is een uitgesproken kans om eens een beweegactiviteit uit te proberen die niet overal beschikbaar is. En dit kan dan helemaal gratis in de maand juni. Als blijkt dat de lessen enorm positief ontvangen worden, dan wordt er misschien wel een geheel nieuwe groep gestart in het nieuwe seizoen.

Voor meer informatie en een overzicht van de activiteiten, locaties en tijden kunt u terecht op www.kwiekgroesbeek.nl of u kunt bellen met Marian Schijf 06-13260571 (tijdens kantooruren).

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on In juni gratis lessen bij seniorensportvereniging Kwiek

Reageren is niet toegestaan.