Wegen rondom Heuvelland dit weekend tijdelijk afgesloten

GROESBEEK – Op zaterdag 2 juli 2016 en zondag 3 juli 2016 zijn een deel van de Kloosterstraat (tot aan de Ambachtsweg), de Ambachtsweg, de Mies en de Hulsbroek in Groesbeek dicht.

Plaatje_afsluiting_SONS_Heuvelland-DGB

Parcours voor wielrennen en skaten

Reden hiervoor is dat de Special Olympics 2016 op 1, 2 en 3 juli 2016 plaatsvinden. Wielrennen en skeeleren zijn twee van de 18 onderdelen daarvan en het parcours loopt over de wegen bij sporthal Heuvelland.

Flyer

De wegafsluiting is in bovengenoemd weekend van 09:00 uur tot 16:00 uur. Buurtbewoners zijn hiervan middels een flyer op de hoogte gebracht. Vóór 09:00 uur is het mogelijk de auto buiten het parcours te parkeren. Bij calamiteiten kan de route worden vrijgegeven.

Extra parkeerplaatsen

Er zijn extra parkeerplaatsen geregeld aan de Hulsbroek richting het spoor. Daar kan men op beide dagen de auto parkeren bij de borden met een P.

Special Olympics 2016

Special Olympics is een sporttoernooi voor mensen met een beperking. Het wordt eens in de 2 jaar ergens in Nederland georganiseerd en dit jaar onder andere in Groesbeek. Naast Heuvelland zijn in Groesbeek ook de golfbaan en Werkenrode het decor van sportonderdelen.

Naast Berg en Dal organiseren de gemeenten Wijchen en Nijmegen dit jaar ook de Special Olympics 2016.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juli, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 21 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
splinter

Ja ik rij wel weer om betaal wegenbelasting maar mag niet op de weg .
Elke week is er wel iets ophouden met die flauwekul ga in het bos iets regelen niemand last van.

Judith Cuppe

Zeiksnor

Gerard.

Splinter, er zit iets in je rug.

Splinter

Ja een Gerard ontzettend zwaar ,Judith doet zeker ook mee wat betreft een zeiksnor zal me maar niet uitlaten over een zeiksnor wie die heeft

fluitkelje

Wat een zielig geval,ga zelf naar het bos heeft niemand last van jou mafkees.

Helma

En nog geen flyer over wegafsluiting ontvangen !

Mike Meere

Ik treed op 2 juli bij Heuvelland Mensen mogen mailen [email protected]

Vrijwilliger

Persoonlijk bij ALLE huizen in de bus gegooid. Maar ja, als je niet kunt lezen….

Bertie

Wanneer en in welke straten zijn de flyers bezorgd? Of gewoon maar ergens in gegooit

qwerty

vrijwilliger als je niet kunt lezen in de flyer staat nergens iets van de wegafsluiting.alleen voor vlag uithangen of ballonnen ophangen.

Ik denk eerder dat er iets los in zijn hersenpan zit

Flyer of geen flyer, het is al meer dan een maand bekend dat de wegen afgesloten worden rondom Heuvelland, laat dat gezeur toch.

qwerty

gemeentewagen papier moet ook achteruit de straat uitrijden evenals alle wagens. goed geregeld en geflyerd !!!!!!!!!!!!!!!

qwerty

28 juni stond het pas op de groesbeek
Edit redactie: Het bericht is later nog opnieuw gepubliceerd, vandaar de verschillende publicatiedata. De eerste publicatie van de afsluitingen door ons was op 3 juni 2016.

qwerty kijk is bij de bovenste berichtjes,daar zie je een datum achter staan,en die zijn van 3 juni,dus een maand geleden was het al bekend.

ikke

Als evt opmerking: Als je er een foto bij zet zou het fijn zijn dat deze duidelijk zou zijn.

Ruud Kepela

Feit is dat iedereen het had kunnen weten. Desondanks schort er ergens toch iets in de communicatie. Wat dat weet ik niet maar bij garage Mestrom reden er heel veel (maar dan ook echt heel veel mensen) tot de wegafzetting. Dit geeft aan dat zij allen niet wisten dat het was afgesloten. Ik heb ook diverse mensen horen vloeken. Ook mensen die ik ken en uit Groesbeek komen. Zelf vind ik het geen probleem en gun de sporters een leuk en sportief weekend.

Mike Meere

Heb opgestreden vandaag Erg na mijn zin gehad filmpje komt nog op YouTube

Jij bent een topper Mike,laat maar komen dat filmpje .

Mike Meere

Ik ga mijn best doen om het zo snel mogelijk te regelen, Zou vandaag eens kijken of ze het erop kunnen zetten mijn hele optreden is opgenomen dus http://mikemeere.123website.nl/426005701

wpDiscuz