Fietsvierdaagse 2016 ook door gemeente Berg en Dal

NIJMEGEN/GEM. BERG EN DAL – Voor het eerst sinds 2008 wordt de Nijmeegse Fiets4daagse weer georganiseerd.

Nijmeegse_Fietsvierdaagse_logo_2016-DGB

Van 25 tot en met 28 augustus zal de geheel vernieuwde fietstocht plaatsvinden in het rijk van Nijmegen. De fietstocht doet iedere dag een ander deel van de omgeving aan.

Ook de gemeente Berg en Dal mag hierbij natuurlijk niet ontbreken! Op de derde dag komen de deelnemers daarom deze kant op, vanuit het Duitse Kranenburg en Kleve. Onderweg zullen zij langsverschillende SuperStops komen. Dit zijn bijzondere locaties waar de deelnemers iets extra’s beleven. In Groesbeek is dit bijvoorbeeld een pauzemomentje in de wijngaarden en kunnenzij een kleine rondleiding door het Bevrijdingsmuseum krijgen. In Berg en Dal kunnen de deelnemers zelfs een stukje door Museumpark Orientalis fietsen.

Het belooft een geweldig evenement te worden, dus schrijf je gauw in! Omdat niet iedereen de mogelijkheid heeft om alle 4 dagen te fietsen en toch graag mee wil doen, is het ook mogelijk om 1, 2 of 3 dagen deel te nemen. Tevens is het is toegestaan om met een e-bike aan de Nijmeegse Fiets4daagse mee te doen. Iedere dag kunnen de deelnemers kiezen tussen een lange of korte route. Ongeacht de afstand of het aantal dagen; het wordt 100% sportief genieten. 

Inschrijven voor de Nijmeegse Fiets4daagse is mogelijk via het aanmeldingsformulier op de website www.nijmeegsefiets4daagse.nl. De inschrijving sluit op 20 augustus of wanneer de inschrijvingslimiet van 2000 bereikt is. De kosten van de Nijmeegse Fiets4daagse zijn €25,-voor 4 dagen of €7,50 per dag.

Iedereen is welkom, maar er zijn twee doelgroepen waar de Nijmeegse Fiets4daagse zich specifiek op richt; namelijk ouderen en gezinnen. Voor beide doelgroepen zijn er innovatieve elementen aan de Nijmeegse Fiets4daagse toegevoegd. Zo zijn er diverse kinderactiviteiten op de routes. Ook is de Nijmeegse Fiets4daagse een samenwerking aangegaan met het seniorennetwerk SWON en Sportservice Nijmegen om het bewegen onder senioren te bevorderen. Allemaal in het teken van vitaliteit en een actieve en gezondere leefstijl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Fietsvierdaagse 2016 ook door gemeente Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.