BVC ’12 promoveert naar eerste klasse

BEEK-BERG EN DAL – BVC ’12 is zondag voor het vierde jaar op rij gepromoveerd. De ploeg uit Beek-Berg en Dal speelt volgend seizoen in de eerste klasse.

Het was de eerste keer in vier jaar dat de promotie via de nacompetitie veilig gesteld werd. De voorgaande drie jaar werd BVC ’12 telkens zonder moeite kampioen.

In de nacompetitie won BVC ’12 in de eerste ronde simpel van PH Almelo: 2-5 en 5-2. Tegen Schalkhaar, de ploeg die er voor zorgde dat Rood Wit degradeert naar de tweede klasse, hadden de groen-gelen het iets moeilijker.

De heenwedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel en zondag werd het 1-2. Rik Sebens en Sander Arts maakten voor rust de Beekse treffers, waardoor er een 0-2 stand op het bord stond. De 1-2 vier minuten voor tijd zorgde nog voor wat spanning, maar meer doelpunten bleven uit.

BVC ’12 is, voor wat betreft het zondagvoetbal, de derde ploeg uit de gemeente Berg en Dal die promoveert. De Treffers (naar Tweede Divisie) en SC Millingen (naar Derde Klasse) gingen BVC voor.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
klukkluk

Denk dat het geld van GROESBEEK naar BEEK is gegaan.

wpDiscuz