Van Straaten van Achilles ’29 naar rivaal De Treffers

GROESBEEK – Daniel van Straaten maakt deze zomer de overstap van Achilles ’29 naar aartsrivaal De Treffers.

Het schot van Daniël van Straaten
Daniel van Straaten. Archieffoto 2011. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De 30-jarige middenvelder speelde als jeugdspeler al bij de roodzwarten. Daarna ging hij via Juliana ’31 naar Achilles ’29. De Nijmegenaar speelde zes seizoenen op sportpark De Heikant.

Van Straaten is in het dagelijks leven projectmanager bij ProjectYou in Nijmegen. Dit kan hij niet meer combineren met het betaalde voetbal bij Achilles ’29.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Trainer

Hoezo rivaal? Treffers speelt lager. Logische keus van Daniel. Na Achilles het hoogst spelend in de regio en ze trainen s’avonds.
Persoonlijk liever gezien dat hij naar Juliana zou gaan 😉

Helmut

De Treffers en Achilles’29 zijn inderdaad rivalen van elkaar, het feit dat Achilles’29 voor die x aantal jaar dat ze nog bestaan een klassetje hoger voetballen geeft aan dat beide clubs op dit moment geen concurrenten zijn. Eigenlijk te triest voor woorden om dit uit te moeten leggen, maar wellicht bent u nou eenmaal niet slimmer.

Helmut

Excuses, het woordje ‘voor’ moet weg in de 2de regel.

Misschien dat het weer tijd word om wat eitjes op te halen in de 1e klasse?

Jaja
Kijk, dat Achilles het Daniel van harte gunt dat hij naar Treffers gaat, wat ook met Twan Smits al zo was, snap jij wellicht niet Helmut maar Treffers is inderdaad allang geen rivaal meer van Achilles. Het is een logische stap al had Juliana ook een prima keus geweest kunnen zijn. En dat “klassetje hoger” zoals jij het omschrijft is een wereld van verschil qua niveau en snelheid. Ga eens een keer kijken en overtuig jezelf in plaats van weer eens af te geven op “jouw”rivaal!! En suggereren dat iemand wellicht niet slimmer is dan jou en je meent het… Lees meer »
Eckenbauer.

Helmut ist für Schottheide.

De Kuier.

En Jordy v d Kerhof naar AARTSRIVAAL RKC….

Rubke

Volgende jaar kan het zomaar anders zijn!! het vrijblijvende is er bij Achilles af….. Ben benieuwd of het allemaal nog zo leuk en zo speciaal is als er een beetje druk op de ketel komt.

Neenee

@ Jaja; wat suggereer jij dan Jaja? Slim?
Als ik naar de prestaties in jou leven kijk heb je al 50 jaar niks gefikst. Slimheid zal in jou toekomst dus geen verandering brengen.
Achilles en Treffers zijn nog steeds rivalen, dat is al heel lang zo in ons dorp. Ambitie en succes van beide clubs, daar zou jij iets van kunnen opsteken nog meer van het sportieve gedrag wat daarbij past.
Niet slim genoeg?

wpDiscuz