Tennis: Zevenheuvelentoernooi 2016

Dit jaar zal de 41e editie van het Zevenheuvelentoernooi georganiseerd worden.

Zevenheuvelentoernooi_2016-DGB

In de week van 20 juni tot en met 26 juni kunnen tennisspelers uit de regio Nijmegen de strijd met elkaar aangaan in de categorie├źn 3 t/m 8 in het enkelspel, dubbelspel en mixdubbel.

Nu de competitie voorbij is kunnen spelers zich meten in de toernooien die de komende weken omstreeks Nijmegen georganiseerd zullen worden. Voor de toeschouwers is het mogelijk om een hapje en een drankje te doen tijdens de wedstrijden die gespeeld worden op het tennispark van TV Groesbeek.

Dit jaar zal het Zevenheuvelentoernooi deel uitmaken van het Nijmegen Tennis Tournament, een samenwerking met de open toernooien van TV Groesbeek, TV de Oorsprong, LLTV Lent, TV Rapiditas en TV Lindenholt. Een samenwerking zonder dat de toernooien hun eigen charme verliezen. Tennisspelers behalen punten op de afzonderlijke toernooien en kunnen zodoende uitgenodigd worden voor het finaleweekend op 9,10 en 11 september.

Kijk voor meer informatie op www.nijmegentennistournament.nl. Inschrijven kan tot en met zondag 12 juni!

We zien iedereen graag tegemoet op het tennispark van TV Groesbeek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Tennis: Zevenheuvelentoernooi 2016

Reageren is niet toegestaan.