Eerste buitenvolleybaltoernooi Ikaros

GROESBEEK – In het weekend van 25 en 26 juni 2016 organiseert volleybalvereniging Ikaros haar eerste buitenvolleybaltoernooi. Locatie Nieuweweg 34 Groesbeek, bij de Galgenhei.

Flyer_buitenvolleybal_toernooi_Ikaros_2016-DGB

Op zaterdag is er een super gezellig toernooi voor de recreatieve spelers. In totaal doen er 26 teams mee en na afloop natuurlijk een BBQ. Vanaf 20:00 uur is een Beachparty in de grote feesttent met DJ Nase en DJ Fookey. Daarnaast komt er ook een speciale artiest. Buiten de tent staat een gezellig terras.

Op zondag zal er een jeugdtoernooi plaatsvinden voor mini’s en A/B/C jeugd. Tevens zal er een bingo gehouden worden en is er voor de kids vol op vertier. Iedereen is welkom op deze dagen te komen kijken.

Meer info over kosten en inschrijving op de site van Ikaros. Voor vragen kunt u terecht bij Ino Groos (06-46060335) of Hendrik-Jan van Haaren (06-46046138).

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Mooi toernooi en heel leuk initiatief, alleen als je dan een professioneel advertentie laat maken laten ze dan ook een recente foto nemen en niet eentje van de oude shirtsponsor.

wpDiscuz